Kuumic Oy on vuonna 1983 perustettu kaukokäytön tiedonsiirtolaitteisiin ja ala- asemiin erikoistunut yritys.

Toimipiste sijaitsee Kouvolan Kuusankoskella ja asiakkaita ovat energiayhtiöt ja järjestelmätoimittajat alihankkijoineen.

Yritys valmistaa tuotteita yksinkertaisista liitinlevyistä satojen I/O-pisteiden ala-asemiin. Tuotepaletti on kolmen vuosikymmenen aikana kehittynyt asiakkaiden tarpeiden mukaan. Uusien tuotteiden kehitys onnistuu tarvittaessa nopealla aikataululla.

Päätuote on puistomuuntamon ala-asema kuuden erottimen I/O:lla. Yksittäisiä ala-asemia voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaisesti. RTU40 ala-aseman perusversio on SLO:n varastovalikoimassa.

Vuonna 2018 Kuumic toi markkinoille kahden erottimen ohjaukseen soveltuvan kompaktin RTU53 keskusyksikön. I/O-määrää voidaan tarvittaessa laajentaa KU52- yksiköillä.

 

 

 

 

F.L.I.R -vianpaikannus ilmajohtoverkoissa

Pitääkö puut laittaa nurin johtokatujen läheisyydestä?

Pipelife laajentaa vetosuppiloiden valikoimaa

 Vetosuppiloita saa nyt kokoluokissa 110, 140 ja 160

Yhteisöllisyys on turvaa

Työpaikallani SLO:lla minun yhteisöön kuuluu monia eri alojen ammattilaisia. Jos mukaan lasketaan vielä tuntemani henkilöt työpaikan seinien ulkopuolella, ammattilaisten joukko laajenee huomattavasti. Tämä on minulle suuri etu, sillä monta päätä yhdessä on viisaampi kuin yksi. Kuinka sinä määrität oman työyhteisösi?