Moottoreiden langattomaan kunnonvalvonnan

ABB on kehittänyt moottoreihin asennettavan, langattoman moottorin kunnonvalvontalaitteen. Moottorin kylkeen asennettava laite kerää usealla sisäisellä anturilla tietoa moottorin toiminnasta, ja tieto on luettavissa esimerkiksi älypuhelimella. Smart Sensor analysoi antureiden moottorilta keräämiä tietoja, kuten tärinäarvoja ja laakereiden kuntoa. Laite antaa yksinkertaisella liikennevalomallilla (punainen, keltainen, vihreä) tiedon moottorin kunnosta.

Kun moottori ei ole jatkuvassa kunnonvalvonnassa

Smart Sensor on suunniteltu moottoreille, jotka eivät ole jatkuvan kunnonvalvonnan piirissä. Kun moottorin mahdollisesta vikaantumisesta saadaan tieto ajoissa, moottori ehditään huoltaa tai vaihtaa ennen vikaantumista.

Hyödyt käyttäjälle:

  • Etäluettava kunnonvalvontaväline on turvallinen
  • Langaton laite ei vaadi johdotusta
  • Parantaa vikaantumisen ennustamista

Mistä antureita saa

Anturin saa tehtaalta valmiiksi asennettuna uusien moottoreiden tilauksen yhteydessä (> 160-runkoiset moottorit) tai sen voi asentaa jo toimitettuihin ja käytössä oleviin moottoreihin tilaamalla jälkiasennussarjan ABB:tä. Sensorin käyttöönottoa varten käyttäjä  lataa ilmaisen sovelluksen sovelluskaupasta.

ABB

Teksti:
Olli Saksi
Product Manager, Motors & Generators
ABB Oy

Siemensin GEAFOL kuivamuuntajat

Taitotieto taipuu huipputeknologiaksi

Weidmüller virtalähteet

PROeco PROeco-sarja tarjoaa kaikki virtalähteen perustoiminnot suurilla tehoilla ja joustavuudella. Koska niiden äärimmäisen matala asennussyvyys on 100 mm, soveltuvat ne loistavasti pienimpiin käyttökohteisiin, joissa tarvitaan tilaa, käyttäjäystävällisyyttä ja tehokkuutta. Yksivaiheiset ja kolmivaiheiset virtalähteet Ohut muotoilu Suuri lämpötila-alue -25 °C –70 °C Kolmiväriset LED-osoittimet yksinkertaisen virheentunnistuksen varalle Kehittynyt visuaalinen varoitus 90% nimellisvirralla  Kansainväliset hyväksynnät   Promax PROmax-tuoteperhe on erityisen tehokas. PROmax pystyy käsittelemään jatkuvaa ylikuormitusta tai ohimeneviä huippukuormia helposti. Kun käynnistyslämpötila on -40 °C, virtalähteet osoittautuvat erityisen kestäviksi. Yksivaiheiset ja kolmivaiheiset virtalähteet Erittäin ohut muotoilu Korkea tehokkuusaste Teholuokka 70 ... 1 000 W Jopa viisi laitetta voidaan liittää rinnakkain ilman diodimoduulia Kansainväliset hyväksynnät PROTOP MTBF-arvo on yli miljoona tuntia, jonka ansiosta PROtop-sarjan kytkentätoimiset virtalähteet mahdollistavat korkean käytettävyyden. Innovatiivinen DCL-tekniikka takaa luotettavan käynnistyksen ja lisää energiaa moottorin voimakkaalle käynnistykselle. 1ph Yksivaiheiset ja monivaiheiset virtalähteet Korkea MTBF-arvo CI. I Div. 2 + ATEX Suoritusluokka 70 - 600 W Lähtö: 12, 24, 36 ja 48 V DC 3ph Monivaiheiset virtalähteet 85 ... 132/187 ... 550 V AC UL-hyväksyntä Suoritusluokka: 180 - 600 W        

TECSUN aurinkokenno -kaapelit nyt SLO:n varastovalikoimassa

TECSUN 1 kV LSZH (H1Z2Z2-K) on lämmönkestävä halogeeniton aurinkokennojärjestelmien kaapeli