SLO tarjoaa laadukkaita, kaikki tarvittavat osat sisältäviä aurinkosähköpaketteja.

Tehokas Suomen olosuhteissa ja sijoituksena riskitön

Aurinkovoimala tuottaa samantien säästöä sähkölaskusta. Sen vuosituotto on kotitalouksille 4-7 % hankintahinnasta ja yrityksille jopa yli 10 %. SLO:n toimittamien paneelien 25 vuoden tehontuottotakuu tekee aurinkovoimalasta lähes riskittömän ja pitkäikäisen sijoituksen, joka nostaa heti kiinteistön arvoa. SLO:lta saat korkeimmat tuotantostandardit täyttävät aurinkopaneelit, invertterit ja kiinnitysjärjestelmät, johtavilta kansainvälisiltä valmistajilta.

GEF Aurinkovoimalapaketti sisältää kaiken tarvittavan:

 • TEHOKKAAT AURINKOPANEELIT
  • Korkealaatuinen ja luotettava monikidepiipaneeli
  • Laskennallinen käyttöikä jopa 40 vuotta
  • Tehontuottotakuu yli 80 % 25 vuodelle (lineaarinen alenema 0,7%/vuosi, 25 vuoden päästä vähintään 80 % nimellisestä)
  • Standardien IEC 61215 ja IEC 61730 mukaan testattu (mm. lumikuorma 5400 Pa ja tuulikuorma 2400 Pa)
 • INVERTTERIT
  • Maailman johtavilta valmistajilta
  • Vakiona Fronius Symo, sekä tapauskohtaisesti muiden valmistajien tuotteet (esim. ABB).
 • KIINNITYSJÄRJESTELMÄ
  • Jokaiselle kattotyypille löytyy kiinnitysratkaisu
  • Vakiona harjakattojärjestelmät huopa-, pelti-, tiili- ja konesaumakatoille lappeen suuntaiseen
  • 10 vuoden takuu
 • ASENNUSOPAS, KÄYTTÖOHJEET
 • Kaikki komponentit, kytkimet ja kaapelit
 • GEF VISION™ Älysovellus, jolla saat parhaimman hyödyn aurinkovoimalasta
  • Seuraa voimalan tuotantoa, jotta kulutusta voi ohjata sen mukaan
  • Vakiona suomen-, ruotsin-, tai englanninkielinen tuotannonseuranta ja maksuton mobiilisovellus
  • Valvo voimalan toimintaa ja viestii vikatilanteista
  • Lisäominaisuudella sähkö ohjautuu automaattisesti edullisimpaan kohteeseen, esim. varaavaan energiavarastoon tai sähköverkkoon, riippuen mm. sähkön markkinahinnasta.
  • Visuaalisuus on muokattavissa asiakkaan toiveiden mukaan

Lisäksi järjestelmäntoimittajan tekninen tuki on myös käytettävissä. www.gef.fi 

 

Aurinkosähkö esite

Snro Lajimerkki
80 064 06 5,5 kW 3-vaih tiilikatto
80 064 07 5,5 kW 3-vaih peltikatto
80 064 08 5,5 kW 3-vaih konesauma
80 064 12 8,8kW 3-vaih tiilikatto ABB
80 064 13 8,8kW 3-vaih peltikatto ABB
80 064 14 8,8kW 3-vaih konesauma ABB
80 064 31 3,3 kW 3-vaih tiilikatto
80 064 32 3,3 kW 3-vaih peltikatto
80 064 33 3,3 kW 3-vaih konesauma
80 065 08 11,0kW 3-vaih tiilikatto
80 065 10 11,0kW 3-vaih peltikatto
80 065 11 11,0kW 3-vaih konesauma

 

 

GEF VISION™ palvelulla on avainlippu.

HT PVCHECKs -monitoimilaite aurinkosähkölaitoksen turvallisuuden ja suorituskyvyn tarkistamiseen

Aurinkosähköjärjestelmien käyttöönottotesteillä osoitetaan järjestelmien turvallisuusmääritysten mukainen toiminta ja suorituskyky.

Aurinkoenergian uudet tuulet ja sähköautoilun tuleminen

Aurinkoenergiamarkkinoiden kehitys on ollut jo vuosia puheenaiheena Suomessa.

Nyt on energiatehokkuusremontin aika

Rakennusten hiilijalanjäljestä jopa 75% syntyy käytön aikana. Rakennusten energiatehokkuuden parantaminen on keskeinen keino pienentää energiankulutusta ja siten auttaa ilmastonmuutoksen hillitsemisessä.   Ratkaisevassa roolissa on rakennusten käytönaikainen energiatehokkuus Korjaamisen tarve ei katoa poikkeustilanteessa minnekään, joten myös nyt on oikea aika tehdä kiinteistöjen energiaremontteja. Varsinkin omakotitaloissa pystyy jo pienillä teoilla vähentämään energiankulutusta. Energiatehokkuus on myös osa huoltovarmuutta, koska se parantaa energiaomavaraisuuttamme. Valtiolta avustusta energiaremonttiin Valtio antaa energia-avustuksia remontteihin, jolloin yhä useammalla on taloudellinen mahdollisuus parantaa oman kodin tai taloyhtiön tehokkuutta. Jokainen korjattu rakennus on askel kohti hiilineutraalimpaa Suomea. Lisäksi toimiva sähköistys lisää helppoutta, hyvinvointia ja kiinteistön turvallisuutta. Älykkäät talotekniset ratkaisut kehittyvät vinhaa vauhtia Digitalisaatio ja rakennusautomaatiojärjestelmät tarjoavat valtavat mahdollisuudet kiinteistöalalle. Älykkäät rakennukset ovat kohta keskuudessamme, koska ihmiset haluavat helppoa, turvallista, energiaa säästävää ja vähäpäästöistä elämäntapaa. Parempaa valoa uudella LED-tekniikalla Älykäs teknologia mahdollistaa myös kustannusten, resurssien ja energian säästön infrassa, rakentamisessa ja liikenteessä. Valaistusremontilla saadaan säästöjä käyttökustannuksiin ja parannetaan valaistuksen määrää ja laatua valitsemalla uutta led-tekniikkaa. Uusimalla niin ulko- kuin sisävalaistus säädettäviin ja pitkäikäisiin led-valaisimiin, tilan viihtyisyys paranee ja hiilijalanjälki pienenee. Sivutuotteena positiivinen yrityskuva ja mukavammat työolosuhteet Vähäpäästöisyys ja energiatehokkuus ovatkin nyt yritystenkin liiketoiminnan ytimessä, joten toimitilojen, hallien ja piha-alueiden korjaustarve kannattaa tarkistaa. Oheishyötyjen, kuten asiakastyytyväisyyden, maineen sekä työolosuhteiden paraneminen kannattaa huomioida myös kannattavuustarkasteluissa. Nyt kannattaa investoida aurinkojärjestelmiin ja sähköautojen lataukseen Ajankohtaisia investointikohteita ovat energiatehokkuuden lisäksi myös mm. aurinkosähköjärjestelmät sekä sähköautojen latausasemat. Näidenkään asennus ei katso vuodenaikaa. Hyvä on myös muistaa, että kiinteistön arvo kasvaa energia- ja kustannustehokkuuden myötä.   [su_box title="Neljä syytä tehdä energiaremontti" style="soft" box_color="#eceef0" title_color="#0f0d0d"] Valtio avustaa energiaremontteja Rakennusautomaatiolla saat säästöjä Uudella led-tekniikalla parannat valaistusta samalla kun säästät Vähäpäästöisyys ja energiatehokkuus ovat modernin liiketoiminnan ytimessä [/su_box]