Täyttääkseen SFS 6000 ­standardin vaatimukset, tulee sähköasennuksiin liittyvissä muutos­ tai uudistöissä käyttää asianmukaista asennustesteriä.

 

Selkeät toimintonäppäimet

Laitteessa on selkeät toimintonäppäimet ja mukana on suomenkieliset käyttöohjeet. Android-sovelluksen kielivalikostakin löytyy suomi, mikä tekee mittaustiedostojen käsittelemisestä helppoa.

Kaikki tarvittavat mittaustoiminnot löytyvät kompaktinkokoisesta ja käyttäjäystävällisestä laitteesta suoraan selkeiden toimintonäppäinten alta.

Selkeä, taustavalaistu näyttö sekä saatujen mittaustulosten osoitus LED-valoilla (Hyväksytty/Hylätty). CA6133 omaa myös automaattisen silmukkaimpedanssi-VVSK sekä MΩ -testitoiminnon (mittaukset suoritetaan peräkkäin).

 

Lisävarusteet

Lisävarusteiden ja mittausjohtojen- ja kaapeleiden kytkentä onnistuu kätevästi värimerkittyjen tulojen avulla. Käytössä myös automaattinen testijakso (riippuen mittauksesta).

Laite kiinnittyy magneetilla metallipinnoille

Magneettinen takakansi mahdollistaa laitteen kiinnittämisen metallipinnoille, kuten sähkökaapin oveen mittausten ajaksi. Käytössä myös ergonominen, niskan taakse asetettava kantohihna, mikä mahdollistaa laitteen ”hands free”-käytön.

Ominaisuuksia

  • Eristysvastuksen mittaus 1000 V
  • Ladattavat akut
  • Muistitoiminto
  • Mittausraportin luonti Bluetooth-yhteyden avulla, Android-sovelluksen kautta.

 

 Snro Tuote
 67 506 33 CA6133 Asennustesteri

 

 

 

Sentron Pac 1600 -mittarisarja korvaa 1500- sarjan mittarit

– Maksimoitu suorituskyky ja helppokäyttöisyys

CA 8336 Qualistar+ kolmivaiheanalysaattori

Tämä analysaattori on suunniteltu kaikille kunnossapidon ja sähkönlaadun/-häiriöiden kanssa tekemisiin joutuville.

CA10001 pH- ja lämpötilamittari

Chauvin Arnouxin kätevän kokoinen ja vedenpitävä pH- ja lämpötilamittari täsmälliseen valvontaan. Helppokäyttöinen laite soveltuu erinomaisesti kenttäkäyttöön. Käyttökohteita mm. vesiviljely, uima-altaat ja kylpylät, oppilaitokset, vedenkäsittely, juomavesi, akvaariot, juomateollisuus ja laboratoriot.