Tämän päivän asiakkaat haluavat, että kellokytkimiä voidaan ohjelmoida perinteisen painikeohjelmoinnin lisäksi tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla. Hager-valikoimaan lisätyt uudet digitaaliset kellokytkimet tuovat mukanaan juuri tämän ajan mukaisen mahdollisuuden.

Perustoimintoista kellokytkintä EGN103 voidaan käyttää päälle ja pois -kytkentään. Valikoiman muut kolme monitoimista kellokytkintä sisältävät runsaasti muita lisätoimintoja. Ne soveltuvat esimerkiksi astronomiseen ajastukseen, hämäräkytkinkäyttöön erillisen valoisuusanturin kanssa tai sysäysreleeksi langattomalla tai kaapeloidulla painikkeella ohjattuna. Tämä laajentaa kellokytkinten käyttömahdollisuuksia erityisen paljon.

 

Pitkä käyttöikä –  Nollapistekytkentä korkeita kytkentävirtoja vastaan

LED-valonlähteiden kapasitiiviset kytkentävirrat voivat kuormittaa voimakkaasti kuormakoskettimia ja alentaa niiden käyttöikää. Siksi kaikki uudet Hagerin kellokytkimet on varustettu nollapistekytkennällä. Ne säätävät vakiona korkeita virtaimpulsseja alemmalle tasolle. Ohjauselektroniikka tunnistaa automaattisesti siniaallon nollapisteen vaihtojännitepiiristä. Tämä suojaa relekosketinta taaten sille suurimman mahdollisen LED-yhteensopivuuden ja pidentää kellokytkimen käyttöikää.

Hager Mood App – kellojen helppoon ohjelmointiin

Kaikki uudet kellokytkimet voidaan ohjelmoida uuden Hager Mood Appin avulla. Ohjelmointi tapahtuu nopeasti, turvallisesti ja joustavasti Bluetooth 4.2 -yhteyden kautta, joko älypuhelimella, tabletilla tai PC:llä. Erityistä käytännöllisyyttä lisää mahdollisuus tehdä aikaohjelma ennen tuotteen varsinaista asennusta. Ohjelmoinnin jälkeen kellokytkin on heti valmis käyttöön, kun se on kytketty lopulliseen asennusympäristöönsä. Näin voit säästää aikaa. Voit ladata Hager Mood Appin veloituksetta käyttöösi Google Play -kaupasta, Microsoft Storesta ja Apple App Storesta.

 

Snro Tyyppi Tuote
26 142 06 EGN103 Kellokytkin EGN103 1K/16A 2M DIN
26 142 05 EGN100 Kellokytkin 1K/10A monit. BT 1M DIN
26 142 07 EGN200 Kellokytkin 2K/16A monit. BT 2M DIN
26 142 08 EGN400 Kellokytkin 4K/16A monit. BT 4M DIN
26 142 12 EGN003 Ohjelmointiavain BT kel. EGN103 ohj.

UTU

SELCAST RAL7035-tuotteet – Laatua kaikkiin olosuhteisiin

7035 sarjan tuotteet täyttävät korkeimmat UV-suoja sekä korroosiomääräykset.

Hensel talovarokekotelot

Hensel ENYCASE talovarokekotelot sisältävät lähes kaiken tarvittavan.

USB-lataus on tätä päivää

USB-latauksen tarve kasvaa jatkuvasti yleistyvien mobiililaitteiden mukana.