Enston termostaattisarja täydentyy uudella ECO16BTD -yhdistelmätermostaatilla. Termostatti asennetaan DIN-kiskoon ja sitä voidaan käyttää sekä lattian että huoneen lämpötilojen ja tehoperusteisen lämmityksen ohjaukseen. ECO16BTD täyttää nykyaikaiset energiansäästön -eli Ecodesign- vaatimukset.

 

Lämpötila voidaan säätää laitteen omalla säätöpyörällä tai käyttämällä Ensto Heat Control -sovellusta (Android sekä iOS). Sovellus kommunikoi termostaatin kanssa Bluetoothin avulla ja se toimii myös muiden Enston lattialämmitystermostaattien sekä lämmittimien kanssa. Sovelluksella voidaan ohjelmoida helposti viikkokalenteri, lyhytaikainen tehostus ja pitkäaikainen loma-ajan lämpötilan poikkeutus. Lisäksi sovelluksesta on helppo seurata energian kulutusta sekä lämpötilojen muutoksia. Jatkossa ECO16BTD -termostaatti voidaan päivittää sovelluksen kautta, jos esimerkiksi uusia ominaisuuksia tulee markkinoille.

 

ECO16BTD -termostaatti on täydellinen ratkaisu esimerkiksi loma- ja vuokra-asuntoihin, joissa useasti halutaan, ettei käyttäjä pääse säätämään lämpötilaa. Lisäksi termostaatissa on monipuolinen lämmityksen muutostoiminto, jossa ulkoisesta jänniteohjauksesta voidaan muuttaa tavoitelämpötilaa. Ohjauksena voidaan käyttää mitä tahansa vaihetta (L1, L2, L3).

 

Ominaisuuksia

  • ECO16BDT termostaatin kuormitettavuus on 16A/3600W.
  • Säätöalue on lattiatermostaattina +5…+50°C ja yhdistelmätermostaattina +5…+35°C.
  • NTC-anturin 47kohm/25°C pituus on 4 m (jatkettavissa max. 25 m).
  • DIN-kisko asennus, leveys 2 moduulia, 36 mm x 90 mm.
  • Lattia-anturi on mukana pakkauksessa, mutta huoneanturi ja sen tarvikkeet on hankittava erikseen.
  • Huoneanturina käytetään ECOAC2 -anturia (sähkönumero 26 210 92).

 

Tuotetiedot

Snro Tyyppi Kuvaus EAN Pakk / kpl
26 212 41 ECO16BTD DIN-Kisko lattialämmitys termostaatti 6438100401733 1/12/540

Ensto logo

Excel-tietoverkkotuotteet liikerakentamiseen

SLO:lta saatavien excel-tietoverkkotuotteiden valikoimaa on täydennetty Steran lattiakaapeilla ja ETD:n valokuitupaneeleilla.

Tee luotettava asennus Hensel-jakorasioilla ja moduulikoteloilla

Hensel mahdollistaa luotettavan ja turvallisen sähkönjakelun innovatiivisilla tuotteillaan myös paikoissa, joissa hankala ympäristö vaatii viimeisteltyä asennustekniikkaa.

Etätyö yleistyy, miten työhuoneeseen saadaan hyvä valaistus?

Winledin kolme vinkkiä mitä huomioida työhuoneen valaistuksessa