Jarmo Harttunen
markkinointipäällikkö,
SLO Oy
1.12.2017

 Siksi tuote- ja työturvallisuus on SLO:lle sydämenasia

SLO on hyvin tarkka myymiensä tuotteiden korkeasta laadusta. Ihan mitä tahansa rupua hyllyihin ei huolita. Laadun lisäksi olemme tarkkoja tuotteiden käytön ja asennusympäristön turvallisuudesta. Seuraamme tarkasti, kuinka tuotevalikoimaamme tulevat tuotteet täyttävät turvallisuuskriteerit.

Tarkkaan valitut kumppanit

SLO vastaa kaikista myymistään tavaroista tuotevastuun mukaan asiakkaalle. Toimittajasopimuksilla varmistamme, että valmistaja vastaa osaltaan valmistamistaan tuotteista. Sopimuksilla huolehdimme myös joustavasta takuukäytännöstä. Haluamme myydä vain turvallisia tuotteita luotettavilta toimittajilta.

Turvallinen työmaa on kokonaisuuksien summa

Haluamme tarjota asiakkaillemme rakennus- ja asennustarvikkeiden lisäksi työturvatuotteita, jotka ovat alan viimeisintä huippua. SLOn valikoimasta löydät esimerkiksi turvalliset työvälineet lumen pudottamiseen jännitteisistä linjoista. Muita huippulaadukkaita ammattilaisten turvatuotteita on otettu valikoimaan muun muassa Wihalta ja Ragnar Stålskogilta.

Asiakkaamme seuraavat omien projektiensa työturvallisuutta ja raportoivat meille. Näin pystymme havaitsemaan, onko työmaiden turvallisuudessa jotakin, johon voimme vaikuttaa tuotevalinnoilla.

Haluamme, että yhteistyömme jatkuu -turvallisuudesta tinkimättä- pitkään.

 

 

TE Connectivityn päätetuppilot

TE Connectivityn silikonisilla päätetuppiloilla suojaat kaapelipäät kosteudelta kuljetuksen tai varastoinnin aikana

Samalla radalla

Ojenna viestikapula SLO-myyjällesi

Selkeyttä Nestorin NC-1000-sarjan ODF-telinevalikoimaan

Nestorin valikoimassa on pitkään ollut kaksi versiota telineestä, toisessa on kääntyvä ja toisessa kiinteä sisäkehikko. Nyt versioiden eroja yritetään tuoda selkeämmin ilmi tuotteiden paremmalla nimeämisellä. Molemmat telineet ovat saatavilla 2000 mm ja 2200 mm korkeina.

LinkedIn
Share
RSS