Omakotitalojen tyylikäs latausasema on helppo asentaa, hallinnoida ja käyttää

Ensto One Home tekee kotilatauksesta helppoa ja turvallista. Käyttöönotto vie vain muutaman minuutin ja latausvirran rajoittaminen on tarvittaessa helppoa Ensto Charger Control -sovelluksella.

Latausasemassa on kiinteä kaikkiin yleisimpiin sähköautoihin sopiva 5 metrin latauskaapeli Type 2 -pistokkeella, jolle on pidike valorenkaan keskellä. Suurimmat lataustehot ovat 3,6 kW (1x16A) tai 7,4 kW (1x32A) ja suojausluokitukset IP54 ja IK10.

Mukavuutta mobiilisovelluksella

Laitteeseen liittyy Ensto Charger Control -mobiilisovellus (Bluetooth), jota voivat käyttää sekä laitteen asentaja että sähköautoilija. Sillä voi säätää käyttövirtaa helposti välillä 6A-16A/32A.

Sovellus tarjoaa kaksi erilaista operointitapaa: vapaa ja tunnistautumista vaativa. Jälkimmäisessä tapauksessa lataamisen voi aloittaa vain Ensto One Homeen paritetulta älypuhelimelta. Turvallista ja nopeaa!

Kieliasetusten vaihto ja laturin nimen muokkaaminen tuovat lisämukavuutta käyttöön. Lisäksi sovelluksella voi päivittää laiteohjelmiston esimerkiksi asennuksen yhteydessä.

Myös asennus superhelppoa

Ensto One Home -latausasemassa on sisäänrakennettuna vikavirtasuoja tasasähkölle (RDC-DD, 6mA) ja, mallista riippuen, myös vikavirtakatkaisija integroiduin ylivirtasuojin (RCBO, 30mA). Kaikki tarvittava siis samassa paketissa!

Asennuksen helppoutta edustaa niin ikään avara kytkentätila. Latauspiste voidaan asentaa seinään, laitteelle suunniteltuun täyspitkään pylvääseen tai adapterilla 60 mm pylvääseen.

Sähkönumero Tuotekoodi Tekninen nimi
3441819 EVH161-HC000 EVH 1x16A Type2 cable IP54
3441820 EVH321-HC000 EVH 1x32A Type2 cable IP54
3441821 EVH161-HCR00 EVH 1x16A Type2 cable RCB IP54
3441822 EVH321-HCR00 EVH 1x32A Type2 cable RCB IP54


Teksti ja kuvat: Ensto

 

EVlink Wallbox Plus – Uudistunut kotilatauslaite nopealla toimituksella suoraan SLO:n varastosta!

EVlink Wallbox Plus on tyylikäs, helppokäyttöinen ja ennen kaikkea luotettava kotilatauslaite, jolla saat tunnissa ladattua autoosi lisää toimintamatkaa 20-100 km, laitemallista ja auton ominaisuuksista riippuen.

Ensto eFiller, moderni latauslaite kotiin!

Ensto eFiller tekee sähköauton latauksesta helppoa. Se on suunniteltu kotitalouksille ja sisältää vikavirtaa lukuun ottamatta kaiken tarvittavan. Asennettaessa on  huomioitava, että tarvitaan aina lisäksi B-luokan vikavirtasuoja. Ensto eFiller - turvallista kotilatausta Kompakti, seinäasenteinen latauslaite on varustettu kiinteällä kaapelilla. Kun lataat autoasi kotona, sinulla on harvemmin kiire, mutta tarvitset turvallisen ja toimivan latauslaitteen. Sähköauto on yön aikana ladattu täyteen, ja erillistä latausasemakäyntiä ei tarvita. Helppokäyttöinen Yksinkertainen kotilaturi on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja luotettavaksi. Siinä on kiinteä kaapeli, jota on helppo käyttää ja säilyttää. Erillinen pistoolipidike voidaan sijoittaa juuri sinulle sopivaan paikkaan. Helppo asentaa Ensto eFiller on helppo asentaa ja käyttöönotto ei vaadi ihmeitä. Latausvirtaa voidaan rajoittaa vastaamaan kotisi tarpeita. Ensto eFiller takaa tehokkaan ja turvallisen kotilatauksen. Kestävä 100% metallirakenne (IP44) takaa pitkän käyttöiän säätä ja muita ulkoisia uhkia vastaan (IK10). Runko valualumiinia, etupaneeli ruostumatonta terästä Kiinteä latauskaapeli 4,5m 1-vaihe ja 3-vaihe versiot IP44 IK10 Käyttölämpötila -30…+50 °C Seinäasennus Mukana seinäpidike latauspistoolille Tarvitaan vikavirtasuoja B Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja myyjältäsi [siteorigin_widget class="SiteOrigin_Widget_Image_Widget"][/siteorigin_widget][siteorigin_widget class="SiteOrigin_Widget_Image_Widget"][/siteorigin_widget]

Paketit sähköisen kuriirin kyydissä

Sähköautoja on yksityiskäytössä jo jonkin verran, mutta jakeluliikenteessä sähköinen pirssi on harvinaisempi. SLO päätti kokeilla ajan hengen mukaisesti toimitusten kuljettamista täyssähköautolla. Parin vuoden ajojen perusteella voidaan todeta, että sähköauto vie asiakkaiden tilaukset perille varsin hyvin. Lue kirjoituksesta, mitä havaintoja kokeilusta syntyi.