Rajatonta valoa kodin kaikkiin tiloihin

Enston uusi Velox Frameless -valaisinperhe takaa rajattoman valon kodin kaikkiin tiloihin. Valaisinten kehyksetön ja kevyt rakenne sulautuu tyylikkäästi kattorakenteeseen ja osaksi sisustusta niin valolla kuin ilmankin. Velox Frameless -valaisimet ovat saatavilla sekä pyöreänä että neliönmuotoisena.  

Enston Velox Frameless -valaisinten etuna on kehyksetön valo, joka valaisee kotisi kauniisti. Valaisimet sulautuvat huomaamattomasti sisustukseen sekä erilaisiin kattoratkaisuihin. Niiden muotoilu on moderni ja pelkistetty – valaisimista on riisuttu kaikki turha pois. Velox Frameless on kotien yleisvalaistukseen suunniteltu LED-valaisinperhe, josta löydät neliönmuotoisen valaisimen lisäksi neljä eri kokovaihtoehtoa pyöreänä.

– Vain mielikuvitus on rajana Velox Framelessien käytössä. Kehyksettömät valaisimet ovat uutta markkinoilla ja niiden tyylikkäästä muotoilusta on tykätty. Voit käyttää valaisimia sisustuksessa tilan tarpeiden mukaan ja yhdistää kodin eri tiloja yhtenäisellä valaistuksella, kertoo tuotepäällikkö Janne Anderson Ensto Lightingilta.

– Tuo eri kokoisia valaisimia osaksi kodin sisustusta ja leikittele yhdistämällä niitä vaikka samaan tilaan. Voit luoda sisustuksellisia muotoja valaisimilla ja samalla tuoda valoa sinne mihin sitä tarvitaan. Velox Frameless valaisimet ovat hillittyjä, pehmeitä ja pyöreitä muodoiltaan. Myös neliön muotoisen valaisimen upotusaukko on pyöreä, joka helpottaa sen asennusta huomattavasti, vinkkaa Anderson.

Kehyksettömät Velox-valaisimet sopivat moderniin ja klassiseen sisustukseen uudis- ja remonttikohteissa

Velox Frameless -valaisimilla voit yhdistää avoimia kodin tiloja yhtenäistämällä yleisvalaistusta. – Suurimmat Velox Frameless -valaisimet (30W/2000 lumen) soveltuvat valotehoiltaan myös julkitilojen käytävä- ja pukuhuonevalaistukseen, Anderson kertoo.

Ensto tarjoaa valaisimiinsa kattavan valikoiman erilaisia himmennystekniikoita. 1-10V, painonappi, DALI ja perusvalo-ratkaisut ovat vain muutama esimerkki kattavista vaihtoehdoista valaistuksen ohjaamiseen. Rakenteensa puolesta Velox Frameless -valaisimet sopivat myös kodinhoito-, kylpyhuone- ja wc-tiloihin (IP44). Usein käytävämäiseen kodinhoitohuoneeseen on tärkeää saada riittävä valaistus. Opaalipintaiset Velox Frameless -valaisimet valaisevat tehokkaasti ja antavat kirkasta valoa arjen ylläpitotoimiin.

Velox Frameless -tuotteissa on vakiona Triac-himmennettävä liitäntälaite, jolla luot erilaisia tunnelmia valaistukseen fiiliksen mukaan. Mukana on myös asennusta nopeuttava kytkentärasia, jossa johtojen kytkentä ja ketjutus käy nopeasti ja helposti.

Katso video:

Teksti ja kuvat: Ensto Lighting Oy

Helsingin Scandic Grand Central -hotelliin erikoishankintoja ja aikataulukriittisiä toimituksia

Projektissa mukana urakoinut Aro Systems Oy luotti valaisimien hankinnoissa ja kapean aikaikkunan toimituksissa pitkäaikaiseen kumppanuuteen SLO:n kanssa

Sylvania ToLEDo Superia T5 230V AC

LED-putki suoraan verkkojännitteeseen

Sylvania Start Surface LED IP66

Kestävä ja energiatehokas valaistusratkaisu.