Enston sähkölämmitysratkaisut tarjoavat yhdistelmän mukavuutta, joustavuutta, turvallisuutta, luotettavuutta ja kustannustehokkuutta.

Kun tähän lisätään vielä asennuksen helppous ja olematon huollon tarve, on helppo nähdä, miksi Enston sähkölämmitysratkaisut ovat viisas valinta.

Kustannustehokas ja vaivaton
Investointivaiheessa sähkölämmitys on ylivoimaisesti edullisin ja vaivattomin lämmitysmuoto. Sähkölämmityksellä ja ilmanvaihdolla toteutettu talo on myös elinkaarikustannuksiltaan edullisin tapa rakentaa koti.

Sähkölämmitys ei vaadi asukkaalta puuhastelua eikä edellytä säännöllistä huoltoa. Erinomainen hyötysuhde Sähkölämmitys reagoi nopeasti ja tarkasti lämmön tarpeen muutoksiin, lisäksi sähkölämmittimillä on lähes 100% hyötysuhde.

Ympäristölle ja käyttäjälle turvallinen
Käyttäjälle turvallinen lämmitysmuoto on tärkeä erityisesti lapsi-, lemmikki- ja senioritalouksissa. Sähkölämmitys on jäätymätön. Lämmönjakotapoja on valittavana useita. Sähkölämmitys voidaan toteuttaa esimerkiksi sähkölämmittimillä, lattialämmityskaapeleilla/- matoilla tai ilmalämpöpumpulla.

Helppoa ohjausta
Modernilla, älykkäällä ohjausjärjestelmällä mahdollisuudet ovat rajattomat. Ohjaus onnistuu helposti myös yksinkertaisilla Kotona– poissa -toiminnoilla.

Sähkölämmitys on järkevin ratkaisu nyt ja tulevaisuudessa
Sähkölämmityksen suosio ei tule tulevaisuudessa suinkaan vähenemään. Sähkölämmityksen edut pitävät sen suosion korkealla myös tulevaisuuden yhä energiatehokkaammassa rakentamisessa. Uusien rakentamismääräysten mukaisissa, tiiviisti rakennetuissa taloissa kustannustehokkain lämmitysvaihtoehto on sähkölämmitys yhdistettynä erittäin tehokkaalla lämmön talteenotolla ja lämpöpumpulla varustettuun, älykkääseen ilmanvaihtoratkaisuun. On turha investoida kalliisiin lämmitysjärjestelmiin, kun samalla rahalla voi lämmittää kotia yli vuosikymmenen – ja ilman huoltokustannuksia.

Tutustu Enston lämmitystuotteisiin: ensto.fi/tuotteet/lammitys

Säänkestävät kytkentäkaapelit

Valvontakameroita ja WLAN tukiasemia asennetaan paljon myös ulkotiloihin.

Älyä ruohonjuuritasolla

Älykodin laajennus pihalle tarkoittaa paljon muutakin kuin ulkovalojen ohjausta.

Jamolta löytyy kaiutin joka paikkaan

Myyntivalikoimaan on avattu myymälä-, ravintola- ja kotikäyttöön parhaiten soveltuvia malleja.