Fricon kattavasta lämpösäteilijävalikoimasta löytyy ratkaisut eri korkuisten tilojen yleis-, lisä- ja kohdelämmitykseen. Lisäksi valmistajalta löytyy monipuolinen valikoima ulkotilojen lämmittimiä.

Fricon kattavasta lämpösäteilijävalikoimasta löytyy ratkaisut eri korkuisten tilojen yleis-, lisä- ja kohdelämmitykseen. Lisäksi valmistajalta löytyy monipuolinen valikoima ulkotilojen lämmittimiä. Lämpösäteily on miellyttävä ja energiatehokas lämmitystapa, jolla on helppo parantaa erilaisten tilojen lämpöviihtyvyyttä. Säteilylämmittimet ovat äänettömiä, eivätkä aiheuta voimakasta ilmanliikettä ja niiden avulla tilat voidaan helposti jakaa erilämpöisiin vyöhykkeisiin, jolloin lämpö saadaan juuri sille alueelle, jossa sitä tarvitaan.

 

Lämmitys ulkotiloissa

Infralämmittimillä voidaan parantaa erilaisten ulkotilojen lämpöviihtyvyyttä. Tyypillisesti lämmitystä mietitään kotien terasseille ja parvekkeille, mutta vastaavia tarpeita on myös ulkoilmaravintoloilla ja muilla ulkona olevilla alueilla, joissa oleskellaan paikallaan pidempiä aikoja. Lämpösäteilijät ovat tehokkain keino parantaa näiden tilojen lämpöoloja. Lämmittimiä ei tarvitse erikseen suojata, sillä niiden rakenne on säänkestävä.

Paras lopputulos saavutetaan, kun samaa aluetta tai kohdetta lämmitetään useammasta suunnasta.

 

IH halogeeni-infralämmittimet

IH lämmitinsarja on ”design-tuote” käyttöympäristöihin, joissa teknisten ominaisuuksien lisäksi on asetettu vaatimuksia myös kojeiden ulkonäölle. IH lämmittimiä on saatavissa kahta eri versiota: julkisille ja suuremmille tiloille tarkoitetut IHW/F mallit ja enemmän kotien tarpeisiin ajatellut IHC mallit.

IHW/F mallit on varustettu tehokkaalla halogeeniputkella. IHW mallien lämmityskeila on leveämpi, joten ne soveltuvat asennettavaksi lähemmäs lämmitettävää kohdetta. Vastaavasti IHF malleissa lämmityskeila on suppeampi, jolloin pienemmälle alueelle tulee enemmän lämpötehoa ja lämmitin voidaan asentaa kauemmas lämmityskohteesta. Lämmittimet ”merkkaavat” lämmitettävän alueen punertavalla valolla.

IHC hiilikuituinfralämmittimissä on tehokas hiilikuituputki, joka lämmetessään antaa pehmeää kellertävää valoa. Lämmitin voidaan asentaa lähemmäksi lämmitettävää kohdetta, esim. pöytäryhmää. Peilikiillotettu taustaheijastin takaa optimaalisen lämmönjaon.

• Tehot IHW/F: 1000 ja 1500 W ja IHC: 1150 ja 1750 W
• Suojausluokka: IPx4

CIR yleisinfralämmittimet

CIR lämpösäteilijät ovat ns. perinteisiä, vastusputkella varustettuja infralämmittimiä. Ne soveltuvat käytettäväksi hyvin suojattujen tilojen, esim. kokonaan lasitettujen terassien, lisälämmittämiseen. CIR lämmitin luo miedon lämpökeilan, eikä anna lämmetessään valoa ympäristöön.

Frico CIR infralämmittimiä voidaan käyttää myös kohdelämmitykseen työtiloissa ja varastoissa. Kotelointiluokka on IP24.

 

Tilaa verkkokaupasta »