Monipuolisesta latausasemavalikoimasta löytyy ratkaisut niin taloyhtiöille kuin parkkihalleihin

Uudet GLBDC-latausasemat koteihin, taloyhtiöihin sekä parkkihalleihin

Seinään asennettavat GLBDC-asemat soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi taloyhtiöiden käyttöön. GLBDC-asemat on varustettu DC-tasavirtavalvonnalla, tästä johtuen riittää, että latausasemat on suojattu A-tyypin vikavirtasuojalla. Eikä kalliita B-tyypin vikavirtasuojia enää tarvita.

GLBDC-latausasemat palvelevat yhtä ladattavaa autoa ja on varustettu Type2 pistorasialla, Type2 kiinteällä kaapelilla tai Type1 kiinteällä kaapelilla.

GLBDC-asemat on saatavissa mm. energianmittarilla varustettuna. Lisävarustevalikoimasta löytyy GLB-WLAN sekä GLB-RFID tuomaan käyttömukavuutta sekä turvallisuutta. GLB-WLAN avulla voidaan hallinnoida latausasemaa, esim. asettaa viikkoaikataulu, jolloin asema on käytössä.

Snro Nimike Selite
3451416 GLBDCM-T237FC-A Type2 kiinteä kaapeli (5M), kWh-mittari, vikavirtasuoja, 3,7kW
3451420 GLBDC-T222WO-A Type2 pistorasia, vikavirtasuoja, 22kW
3451435 GLBDC-T237FC-A Type2 kiinteä kaapeli 5 metriä. Vikavirtasuoja tyyppi A
3451440 GLBDC-T222WO Type2 pistorasia, 22kW
3451441 GLBDC-T222FC 400V 32A 22kW Type 2 kiinteä kaapeli 5m. DC-tasavirtavalvonta. Ei vikavirtasuojaa

SLO:n tuotevalinnat ovat enemmän kuin vain ohuita mielikuvia

Suosittelemiemme Valinnat -tuotteiden pitää herättää tunteita ensisijaisesti meissä itsessämme. Heikko luottamus omiin valintoihin näkyisi valitettavasti läpi ja markkinointiviesti jäisi puolinaiseksi. Usko omiin valintoihin pitää olla - ja onneksi se onkin - järkkymätön.

Kaapelivarusteet tuulipuistoihin

SLO:lta löytyy kattava valikoima TE Energyn kaapelivarusteita käytettäväksi tuulivoimapuistoissa, joissa käyttöjännite on yleisesti 30 kV.

SLO:lta saat puistomuuntamot, pultit ja pyyhkeet

SLO on paljon muutakin kuin sähkötarvikkeita. Harvalle tulee ehkä mieleen nakutella MMJ:n tai puistomuuntajatilauksen jatkeeksi tilausrivit jäähdytysnesteestä, moottorisahan teräketjuista tai käsien puhdistusliinoista.