GARO on Pohjoismaiden johtava sähköautojen latausinfrastruktuuritoimittaja ja valikoimaan kuuluu niin yksinkertaisia omakotitalokäyttöön soveltuvia latauslaitteita kuin tehokkaita pikalatausasemiakin.

GARO Finland julkaisi Sähkö Valo Tele Av 2020 -messuilla Jyväskylässä uusia ratkaisuja sähköautojen lataukseen.

GARO valmistaa omia laadukkaita tuotteita oman ammattitaitoisen tuotekehittelyn sekä korkeatasoisen teknisen tietämyksen pohjalta, joka kattaa ohjelmistojen ja elektroniikan asiantuntemuksen. Se tarkoittaa sen varmistamista, että tuleva tekninen kehitys voidaan sisällyttää nykyisiin GARO-tuotteisiin. Siksi GAROn sähköauton latausasema on tulevaisuuden kestävä valinta, johon on saatavilla luotettavaa ja asiantuntevaa paikallista tukea.

GAROn valikoimista löydät älykkään, turvallisen ja tehokkaan ajoneuvon latauksen niin asuinrakennuksiin, työpaikoille kuin kaikenlaisiin kiinteistöihin. GARO-latausasema voidaan varustaa dynaamisella kuormanhallinnalla (DLM), joka tunnistaa kiinteistön senhetkisen sähkönkulutuksen ja mukauttaa lataustehoa sen mukaisesti. Uudessa latausasemaesitteessä on koottuna GAROn latausasemat kaikkiin kohteisiin.

Ole sinäkin valmiina ajoon.

 

Verkkopohjainen kulutustietopalvelu G-Cloud

Sitä mukaa, kun ajoneuvojen latauksen tarve asuinrakennuksissa ja työpaikoilla kasvaa, on valittaville tuotteille ja palveluille syytä asettaa korkeat vaatimukset. Tulevaisuutta silmällä pitäen kannattaa panostaa latausasemiin, jotka kykenevät mittaamaan eri käyttäjien energiankulutuksen.

G-Cloud on GAROn oma verkkopohjainen GAROn sähköautolatausasemien kulutustietojen keräyspalvelu. G-Cloud helpottaa kiinteistön omistajan ja hallinnoijan arkea. Kun GARO-latausasema on liitetty G-Cloud-palveluun, saadaan laadukas latausratkaisu kulutustiedoilla, jotka voidaan jakaa osiin käyttäjän, latausaseman ja ajanjakson mukaan. Se on oikeudenmukaista.

 

 

 

GAROn esitevalikoima täydentynyt

GAROn päivitetyt kuvastot, esitteet, asennusohjeet ja muut hyödylliset materiaalit ovat ladattavissa kätevästi uudistetulla verkkosivustolla garo.fi.

Tervetuloa tutustumaan Pohjoismaiden johtavan sähköautojen latausinfrastruktuuritoimittajan valikoimaan!

 

GARO Finland Oy on ruotsalaiseen GARO- konserniin kuuluva yritys, joka maahantuo ja markkinoi GARO Ab:n suunnittelemia ja valmistamia sähköalan tuotteita ja tarvikkeita. GARO Futuresmart™ edustaa tulevaisuuden innovaatioita ja tuotteita. Nämä tuotteet varmistavat energian säästön, älykkäämmän ohjauksen ja helppokäyttöisyyden.

Miksi sähköauton lataus tarvitsee älyä?

Sähköauton lataus on paljon muutakin kuin pelkkä pistoke. Älykkään sähköauton latauspalvelun käyttö on näppärää, turvallista ja säästää aikaa.

Sähköautojen suosion lisääntyessä tarvitaan toimivan infran rakentajia 

Olen autoillut hybridilläni Etelä-Suomen kaupunkiympäristössä nyt noin vuoden ajan. Kokemus on ollut ennen kaikkea positiivinen. En pysty kuvittelemaan itselleni enää sellaista autoa, jossa ei olisi sähkömoottoria. Sen tarjoama vääntö ja reagointinopeus tuovat mukavuutta, mistä en ole enää valmis luopumaan. Toistaiseksi latausta tarjoavilta toimijoilta puuttuu yhdenmukaiset toimintaperiaatteet. Valitettavasti se rajaa sähkömoottorilla ajamiani kilometrejä.