Antti Vuorivirta
markkinointipäällikkö,
SLO Oy
27.3.2018

Oman mökkitieni viimeiset sata metriä ovat ahtaat ja pimeät. Olisi suuri etu, jos tienreunan valot syttyisivät automaattisesti, kun olen tarpeeksi lähellä mökkiä. Kutsumattomien vieraiden tietä ei tarvitsisi valaista, joten geofencing toimisi paremmin kuin pelkkä lähestymiskytkin.

Geofencing tarkoittaa käyttäjän sijaintiin perustuvaa toimintaa. Taloautomaation etäohjauksessa geofencing hyödyntää kännykän paikannustietoja; järjestelmä seuraa asukkaiden liikkeitä ja kytkee kodissa toimintoja päälle, kun asukkaat saapuvat kotiin. Ja toisin päin: kun asukkaan puhelin poistuu kotipiiristä, järjestelmä huolehtii esimerkiksi lieden sulkemisesta neuvokkaiden lasten tai innokkaiden kotieläinten varalta.

Geofencing sopii erinomaisesti vapaa-ajan asumuksiin. Monien suomalaisten kesäasuntojen etäkäyttötarve liittyy lämmityksenohjaukseen tai valvontakameroiden toiminnallisuuksiin. Onneksi lähestulkoon kaikkiin uusiin ilmalämpöpumppuihin, seinäpattereihin tai valvontakameroihin saa jo puhelinsovelluksen, jonka kautta valvonta onnistuu pilvipalveluna tai suorana yhteytenä.

Saat tässä uutiskirjeessä ja huhtikuun tuotekampanjakirjeessä ratkaisuehdotuksia, joilla voit tuoda mukavuutta, helppoutta ja turvaa alkavan kesäkauden arkeen.

Hyvää alkavaa mökkikautta kaikille!

SIEMENS LOGO! 8

Lisää tehokkuutta uudistetuilla ominaisuuksilla ja raportointiratkaisuilla

SIEMENS Ethernet- kytkimet

Kustannustehokas ratkaisu teollisuuden kenttäasennuksiin

Uusi System Access Point SAP/S.3

ABB-free@home-järjestelmän sydän päivittyi Jotta voidaan olla varmoja, että uusien palvelujen ja laitteiden määrän nousun myötä järjestelmän ns. hermokeskuksen toiminta pysyy nopeana ja luotettavana on ABB tuonut markkinoille uuden System Access Point-laitteen. Mitä muutoksia kotona pitää tehdä? Mikäli kodissa on vanha System Access Point, niin tarvetta uuden laitteen hankkimiseen ei ole. Vanha laite pysyy tuettuna. Ainoastaan mikäli vanhaan järjestelmään lisätään uusia tuotteita, niin että 64:n laitteen raja ylittyy, joudutaan vaihtamaan System Access Point uuteen. Varmuuskopiot ovat yhteensopivia uuden laitteen kanssa, joten mahdollisen vaihdon yhteydessä järjestelmän määrittelyjä ei tarvitse tehdä uudestaan. Löydät lisätietoja ABB:n Access Pointista >> täältä << Osta verkkokaupasta Löydät tuotteen Liitäntäportti - SAP/S.3 free@home (Snro 2814617) SLO:n verkkokaupasta. Voit kysyä lisätietoja myös SLO-myyjältäsi! Mitä uutta? 150 free@home laitetta langallista ja/tai langatonta yhteensä vapaassa suhteessa uusi pienempi kotelo ulkoinen teholähde helppoon asennukseen kolme sijoitusvaihtoehtoa seinälle pöydälle DIN-kiskoon USB portit uusia ominaisuuksia varten 2,4 Ghz ja 5 Ghz Wifi Uusi tehokkaampi prosessori tulevaisuuden toiminallisuuksia varten Mitä samaa? free@home langallinen väylä free@home langaton väylä SAP oma langaton verkko käyttöönottoa varten Suorituskyvyn parannus 400Mhz yksiytiminen prosessori -> 1,2 Ghz tuplaydin prosessori i 128 Mb RAM ->512 Mb RAM [siteorigin_widget class="SiteOrigin_Widget_Image_Widget"][/siteorigin_widget][siteorigin_widget class="SiteOrigin_Widget_Image_Widget"][/siteorigin_widget]