Kompakti haaroituskaappiratkaisu SLO:n valikoimassa

OT28F-H haaroituskaappi

SLO on tuonut markkinoille uuden kompaktin PJ-verkon haaroituskaappiratkaisun. SAKS-POL:in valmistama kaappi on mitoiltaan 1721 x 265 x 250 mm ja se painaa alle 30 kg. Haaroituskaappi on varustettu kolmiokaralukolla ja kaapeleiden kytkemistä helpottaa valmiiksi asennettu kiinnitystuki. Lisäksi kaapin kyljessä on paikka merkkikepille. Haaroitukseen käytettävät liittimet toimitetaan erikseen. Tarkoitukseen soveltuvia Ounevan liittimiä voidaan kaapelin poikkipinnasta riippuen käyttää joko kahden tai kolmen kaapelin haaroittamiseen.

Tuotetiedot:
9754201  OT28F-H  Haaroituskaappi
Tarvikkeet:
1914148 VG03-0001 HARMAA Haaroitusliitin
1914177 VG03-0002 SININEN Haaroitusliitin
6436013 VK07-0007 Merkkikeppi 1600

 


 

Lue myös:

Keskijänniteverkon suojaus

Exxact LED valonsäätimen muoviosat nyt tilattavissa sähkönumerolla

Schneider Electric on tuonut myyntiin varaosat Exxact ja Renova sarjojen LED kiertonuppisäätimille.

Schneider Electric uudet pinta-asennuskalusteet

Schneider Electric on tuonut markkinoille täysin uudistetun Exxact pinta-asennusmalliston. Modernit, tyylikkäästi muotoillut Exxact pinta-asennuskalusteet ovat kauan kaivattu uudistus Exxact valikoimaan. Renova henkii klassista retroa ja sopii hyvin vanhaa vaalivaan sisustukseen.

Schneider Electricin kiinteästi asennettava USB-latauspistoke

Lisää kotisi sähköturvallisuutta Tarkista, miten lataat! Yhä useammat laitteet, kuten puhelimet, tabletit, kuulokkeet ja kellot latautuvat USB-latureiden avulla. Latureiden laatu vaihtelee ja TUKES on vetänyt monia USB-latureita markkinoilta. Kiinteästi seinään asennettava USB-latauspistoke on turvallinen valinta.