Modulo kiukaan voit valita avoimilla tai umpinaisilla kyljillä, värinä musta tai teräs.


Valitse mukaan höyrystin – tulos on enemmän kuin osiensa summa. Modulo on suunniteltu ja tehty tarjoamaan valinnan vapautta, lujaa kestävyyttä ja mahtavia löylyjä. Modulon saat avoimen kivipinnan kauttaaltaan näyttävänä versiona, kokonaan linjakkailla teräskyljillä verhoiltuna tai näiden yhdistelmänä. Suljetun kyljen etuja ovat pienempi suojaetäisyys ja vesiroiskeiden välttäminen – Modulo onkin unelmakiuas nurkka-asennuksiin.

Modulo on halutessasi myös höyrystimellä varustettu avoimen kivipinnan kiuas. Höyrystin on oikea valinta pehmeistä ja kosteista löylyistä sekä tuoksujen tuomasta tunnelmasta nauttiville.

Kaikki kiukaat voidaan varustaa suojakaiteella ja lasisella suojaseinällä. Lasinen suojaseinä on paitsi tyylikäs, se myös estää löylyvettä roiskumasta kiukaan ympärille. Helppo asennus ja huolto Modulo -kiukaat ovat helppoja asentaa. Vastukset on erotettu kivistä, mikä pidentää vastusten käyttöikää. Jos vastus pitää vaihtaa, se onnistuu nopeasti ja helposti, sillä koko vastuspaketti voidaan vetää ulos kiukaasta. Myös muut huoltotoimet on otettu huomioon kiukaiden suunnittelussa alusta alkaen.

Modulo-kiukaat SLO Verkkokaupassa

Lisätietoja:

tuotepäällikkö Timo Mero puh. 010 283 2310,
timo.mero@slo.fi tai SLO-myynti

Kuva:
Harvia Oy

Sauna Linear 4M LED-profiilisarja

Kaksi lineaaritankoa sekä kiuaskuitu samassa paketissa.

EcoDesign tulee sähkölämmitykseen – oletko valmis?

Hyvin harvat vielä viime syksynä tiesivät, mitä energiankulutuksen vähentämiseen tähtäävä EU:n EcoDesign puitedirektiivi oikeasti toisi tulleessaan 1.1.2018

Panasonic siirtyi R32-kylmäaineeseen

Panasonicin kaikki uudet ilmalämpöpumput käyttävät edistyksellistä R32-kylmäainetta.