Uusi Theben AT-1 Hybridikello auton esilämmitykseen ja/tai lataukseen

AT-1 Hybrid kelloa on helppo käyttää suoraan painikkeista tai siihen saatavalla Bluetooth sovelluksella iOS ja Android käyttöjärjestelmiin.

Sovellus on ilmainen ja ladattavissa App store ja Google Play kaupoista. Sovellus on helppokäyttöinen ja toteutettu 3:lla eri kielellä(Suomi, Ruotsi ja Englanti). Sovelluksessa on kWh-mittaus johon on mahdollista myös syöttää hinta, jolloin käyttäjä näkee arvion kulutetusta sähköstä myös euroina.

Ajastimen edut

  • Ajastimessa on valittavissa 2- tai 4-tunnin esilämmitys sekä lataus yksivaiheisena maks. 8 tuntia.
  • Normaalit pistokehybridiajoneuvot voidaan ladata täyteen vaivattomasti.
  • Lisäksi ajastimeen on mahdollista asentaa ulkoinen anturi(lisätarvike) jolla esilämmittäminen tapahtuu ulkolämpötilan mukaan ja turhalta lämmittämiseltä säästytään.

Yhteensopiva Piken kanssa

Ajastin on mahdollista nimetä käyttäjälleen, jolloin se on aina käyttövalmis kun sitä tarvitaan tai vaihtoehtoisesti vapaa käyttö - ajastimeen voi liittyä kuka tahansa yksittäistä käyttöä varten.

AT-1 Hybrid voidaan vaihtaa olemassa olevaan PIKE-piharasiaan, mikäli niissä käytössä on normaali mekaaninen AT-1 lämmitysajastin! Tämä säästää aikaa ja vaivaa, sulakekokoja ei tarvitse muuttaa.

Snro: 26 066 99


Teksti ja kuvat: Theben

Ensto eFiller, moderni latauslaite kotiin!

Ensto eFiller tekee sähköauton latauksesta helppoa. Se on suunniteltu kotitalouksille ja sisältää vikavirtaa lukuun ottamatta kaiken tarvittavan. Asennettaessa on  huomioitava, että tarvitaan aina lisäksi B-luokan vikavirtasuoja. Ensto eFiller - turvallista kotilatausta Kompakti, seinäasenteinen latauslaite on varustettu kiinteällä kaapelilla. Kun lataat autoasi kotona, sinulla on harvemmin kiire, mutta tarvitset turvallisen ja toimivan latauslaitteen. Sähköauto on yön aikana ladattu täyteen, ja erillistä latausasemakäyntiä ei tarvita. Helppokäyttöinen Yksinkertainen kotilaturi on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja luotettavaksi. Siinä on kiinteä kaapeli, jota on helppo käyttää ja säilyttää. Erillinen pistoolipidike voidaan sijoittaa juuri sinulle sopivaan paikkaan. Helppo asentaa Ensto eFiller on helppo asentaa ja käyttöönotto ei vaadi ihmeitä. Latausvirtaa voidaan rajoittaa vastaamaan kotisi tarpeita. Ensto eFiller takaa tehokkaan ja turvallisen kotilatauksen. Kestävä 100% metallirakenne (IP44) takaa pitkän käyttöiän säätä ja muita ulkoisia uhkia vastaan (IK10). Runko valualumiinia, etupaneeli ruostumatonta terästä Kiinteä latauskaapeli 4,5m 1-vaihe ja 3-vaihe versiot IP44 IK10 Käyttölämpötila -30…+50 °C Seinäasennus Mukana seinäpidike latauspistoolille Tarvitaan vikavirtasuoja B Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja myyjältäsi [siteorigin_widget class="SiteOrigin_Widget_Image_Widget"][/siteorigin_widget][siteorigin_widget class="SiteOrigin_Widget_Image_Widget"][/siteorigin_widget]

UTUlta Home Box -latausasemat sähköautojen luotettavaan lataukseen

Sähköautojen määrän kasvaessa hyvää vauhtia, luotettavien ja helppokäyttöisten latauspisteiden tarve on noussut radikaalisti. Tämän kehityksen tueksi UTU on laajentanut tuotevalikoimaansa helppokäyttöisillä ja kilpailukykyisillä Ratio Electricin HomeBox -latausasemilla. Ne soveltuvat erinomaisesti pientalojen, taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen latauspisteiksi.

EVlink Wallbox Plus – Uudistunut kotilatauslaite nopealla toimituksella suoraan SLO:n varastosta!

EVlink Wallbox Plus on tyylikäs, helppokäyttöinen ja ennen kaikkea luotettava kotilatauslaite, jolla saat tunnissa ladattua autoosi lisää toimintamatkaa 20-100 km, laitemallista ja auton ominaisuuksista riippuen.