Älykkään palovaroittimen reaaliaikaiset tiedot ovat helposti saatavilla älypuhelinsovelluksesta.

EI650 palovaroitin

Ilmaisella AudioLINK-mobiilisovelluksella voidaan tarkkailla ilmaisimen toimintaa ja likaantumista sekä selata hälytysmuistia.

Palovaroittimessa on 10 vuoden akku, joka kestää koko varoittimen elinajan. Merkkiääni ilmoittaa, kun varoittimen käyttöaika on tullut täyteen, joten varoitin täytyy irrottaa katosta vasta vaihdon yhteydessä.

Tyylikäs ulkomuoto suurella, huomaamattomalla testi- ja vaimennuspainikkeella sulautuu kauniisti mihin tahansa ympäristöön. Vaimennus vaimentaa varoittimen 10 minuutin ajaksi hälytystilassa.

Palovaroittimet voidaan ketjuttaa toisiinsa, jolloin yhden varoittimen havaitessa savua, kaikki varoittimet ilmoittavat vaarasta. Järjestelmään voidaan kytkeä myös langattoman etäohjaimen, jolla on helppo ohjata ja hallita järjestelmää.

 

FSM Group

EI650IW-palovaroittinen huippuominaisuudet:

  • Eurooppalaista laatua
  • Litiumakku
  • Langaton ketjutus RadioLINK-moduulilla
  • Testi- ja vaimennuspainike
  • Etäohjausmahdollisuus

 

Tilaa verkkokaupasta

 

Schneider Electricin valokaarivikasuojat

Luotettava ratkaisu sähköpaloriskien pienentämiseksi Sähköviat ovat yleisimpiä tulipalojen aiheuttajia. Koska valokaariviat kehittyvät vaarallisiksi vähitellen, niitä on lähes mahdotonta havaita ja suojautuminen on erittäin vaikeaa.

SLO:n ja Schneider Electricin uusi vuosikymmen alkoi lujitetulla yhteistyöllä paloturvallisuudessa

SLO ja Schneider Electric ovat panostaneet paloilmoitinjärjestelmien varaosasaatavuuteen. Yhteistyön tavoitteena on parantaa yleistä turvallisuutta tuomalla kattavasti paloturvallisuustuotteita SLO:n valikoimaan.