Jarmo Harttunen
markkinointipäällikkö,
SLO Oy
11.4.2018

Kun rakennuskohde valmistuu ja on luovutuksen aika, moni pähkäilee loppuasiakirjojen kanssa. Tässäkin asiassa keskittäminen SLO:lle kannattaa ja helpottaa työtäsi. Keskittämällä kohteen tilaukset kokonaisvaltaisesti SLO:lle, saat tarvikehankintojesi loppudokumentit käyttöösi. Tarvitsemme vain kohteen työnumeron, jolloin voimme tehdä listauksen SLO:lta  hankituista tarvikkeista.

Dokumentti on siisti kokonaisuus, jonka sisällysluettelo ja tuotealueiden selkeä otsikointi helpottavat etsimistä. Luettelosta löytyy kaikista tuotteista sähkönumero, tuotenimi, selite ja viivakoodi.

Dokumentin arvo ei rajoitu loppuasiakirjan liitteeseen. Tuoteluettelo on kätevä työkalu kohteen huolto- ja kunnossapitotöitä varten. Koska kaikista tuotteista löytyy viivakoodi, on tuotteiden jatkotilaaminen helppoa. Viivakoodin voi nimittäin lukaista SLO Appilla. Oletko jo kokeillut tätä kätevää toimintoa?

Ohessa tulostettuna sähköasema valikoiman tuotelistaus esimerkkinä loppudokumentoinnista. Huomaa myös SLO:n valikoiman monipuolisuus!

SLO – Helpoin paikka asioida nyt ja tulevaisuudessa

Chauvin Arnoux-mittalaitteet kaikkiin sääolosuhteisiin

Chauvin Arnoux’n laajaan mittalaitevalikoimaan sisältyy luonnollisesti myös Pohjoismaiden vaihteleviin sääolosuhteisiin soveltuvia mittalaitteita. Suomen karu ilmasto asettaa tiettyjä vaatimuksia ulkona käytettäville mittalaitteille, jolloin laitteiden tulisi monesti olla sekä vedenpitäviä että pakkasenkestäviä.

Lasketaanko arvoketjun tulos oikein? 

Valitettavasti verkonrakennusala on vaikeuksissa. Alan kannattamattomuus on puheenaihe melkein kaikissa pöytäkeskusteluissa ja syitä tuntuu olevan siellä sekä täällä, ja varsinkin tuolla. Koska yhtenäistä mielipidettä ei tahdo löytyä, jokaisen olisi hyvä arvioida omaa toimintaansa kriittisten lasien läpi.

Puistomuuntamo huomiseksi? – Kyllä SLO:lta

SLO toimittaa asiakkailleen uudet, vakioidut puistomuuntamot aikaisempaa nopeammin. Verkon eri osiin optimoidut puistomuuntamot valmistetaan ABB Viron tehtaalla ja sopimusasiakkaille vakiomuuntamot toimitetaan samassa ajassa muiden verkonrakennustuotteiden kanssa.