Käyttömukavuutta, keveyttä ja uusi suojaustaso valokaarelta suojautumiseen

 Italialainen Kask on vuonna 2004 perustettu lukuisia lahjakkaita osaajia työllistävä kypärävalmistaja. Kask tarjoaa täydellisen tasapainon teknologian, toiminnallisuuden, turvallisuuden ja houkuttelevan designin välillä. Tuotteet erottuvat erityisesti käyttömukavuudella, keveydellä ja varusteyhdisteltävyydellään.

Zenith on uusi sähkömiehen kypärä

Monipistehihnastolla varustettu vain 400 g painoinen kypärä soveltuu jännitetöihin EN 50365 luokka 0 standardin mukaisesti (1000 V A.C, 1500 V D.C). Kypärän säätö onnistuu yhdellä kädellä ja taittuvan Up & Down niskaosan ansiosta kypärä istuu kaiken muotoisiin päihin. Olosuhteissa missä on valokaaren uhka varustetaan kypärä Kask Arc Flash luokka 1 (<4 kA) tai Arc Flash luokka 2 (<7 kA) kokokasvosuojuksella. Uuden luokka 2 suojuksen tunnistat selkeimmin lisätystä leuka-alueen suojasta. Maksimielinikä on Kask työkypärillä sekä lisävarusteilla pitkä 10 vuotta valmistuspäivästä.

Kattavasti muitakin lisävarusteita

Kask Zenith kypäriin saa myös laajan valikoiman muita silmien- ja kasvojensuojaimia, jotka ovat työkaluvapaasti pikakiinnitettäviä ja nopeasti vaihdettavia. Esim. EasyClick pikakiinnikkeillä varustetussa Zen Visor Kit visiirissä on huippuluokan luokka N huurtumisenestopinnoite. Muita lisävarusteita ovat mm. Winter Cap – helppokäyttöinen lämpö- ja tuulieriste, aurinkosuojaa tarjoava niskasuojus, käyttömukavuutta lisäävä mukavuusotsapanta, sekä tarroja käyttäjän havaittavuuden parantamiseen ja kypärän yksilöintiin. Kypärät on mahdollista tilata myös tehtaalta valmiiksi yrityksenne logoilla varustettuna tai omalla värillä.

Suurempi XL koko rinnalla

Normaali Zenith malli soveltuu pään ympärysmitalle 53-63 cm. Zenith XL tarjoaa 58 cm ylöspäin ratkaisun isompiinkin päihin sekä käyttäjille jotka haluavat käyttää paksua päähinettä kypärän alla ja haluavat myös pidemmän hihnaston. Lisävarusteyhteensopivuudet ovat samat.

 

Kask Zenith sähkötyökypärä

Uusi Kask Zenith sähkötyökypärä useissa eri väreissä. Sininen Snro »6355500«. Sininen XL-koko Snro »6355506«.

 

 

 

Arc Flash kokokasvosuojain on saatavissa sekä luokka 1 (<4 kA, Snro 6355511) että luokka 2 (<7 kA, Snro »6355512«, kuvassa) sertifioituna.

 

Snickers ProtecWork

  Snickers julkaisee syksyllä 2018 täysin uuden ProtecWork suojavaatemalliston, joka pitää sisällään 65 tuotetta.

Bolle – kattava valikoima moderneja silmiensuojaimia

Suureen osaan SLO:n myymälöitä on ilmestynyt  Bolle -myyntitelineet, joissa on kattava valikoima moderneja silmiensuojaimia.

Valokaarelta suojautuminen

Valokaarelta suojautuminen on riskienarvioinnin ja varustekokonaisuuden yhdistelmä