Katko Oy tuo markkinoille uuden kuormankytkimen, joka on kokoluokassaan ensimmäinen kierrätettävästä muovimateriaalista valmistettu kytkin erinomaisella suorituskyvyllä.

Tämä 800A kuormankytkin on suunniteltu ja valmistettu vastaamaan korkeisiin teollisiin käyttövaatimuksiin. Oikosulkukestoisuus on jopa 28kA (1s, 690V).

Kytkimen yhteyteen on toteutettu paljon erilaisia käyttökohteita mahdollistavia ominaisuuksia. Sitä saa kolme-, neljä-, kuusi- ja kahdeksannapaisena ja lisäksi vaihtokytkinratkaisuina. Apukoskettimia voi liittää jopa kahdeksan. Kytkimen voi tilata joko suoravääntimellä tai akselilla varustettuna. Lisävarusteina on saatavissa vaihesuojia ja liitinsuojia.

Katkon tavoitteena on omalla alueellaan toimittaa helppokäyttöisiä ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Tätä noudattaen on tämänkin kytkimen yhteyteen saatavissa liitinratkaisut, jotka mahdollistavat monipuoliset kytkentävaihtoehdot.

 

 

 

 

Kotimaiset sähkötuotteet rakentamiseen, sähkönsiirron ja teollisuuden tarpeisiin

Kasvava ja kehittyvä perheyhtiö UTU on kuulunut jo lähes vuosisadan ajan suomalaisen sähköalan osaajiin.

Lumena valaisee koko kylpyhuoneen

Kotimainen Polaria on luonut ja tuottanut vedenkestäviä kylpyhuonekalusteita jo yli 50 vuotta. Perinteisten valaisinpeilikaappien ja allaskaappien rinnalle Polaria tarjoaa nyt myös näppärän irtovalaisimen.

UTUn B-tyypin vikavirtasuojien valikoima laajentuu

Teollisuudessa ja vihreän energian tuotannossa tarvitaan yhä useammin erityistoiminnoilla varustettuja vikavirtasuojia.