Katko Oy tuo markkinoille uuden kuormankytkimen, joka on kokoluokassaan ensimmäinen kierrätettävästä muovimateriaalista valmistettu kytkin erinomaisella suorituskyvyllä.

Tämä 800A kuormankytkin on suunniteltu ja valmistettu vastaamaan korkeisiin teollisiin käyttövaatimuksiin. Oikosulkukestoisuus on jopa 28kA (1s, 690V).

Kytkimen yhteyteen on toteutettu paljon erilaisia käyttökohteita mahdollistavia ominaisuuksia. Sitä saa kolme-, neljä-, kuusi- ja kahdeksannapaisena ja lisäksi vaihtokytkinratkaisuina. Apukoskettimia voi liittää jopa kahdeksan. Kytkimen voi tilata joko suoravääntimellä tai akselilla varustettuna. Lisävarusteina on saatavissa vaihesuojia ja liitinsuojia.

Katkon tavoitteena on omalla alueellaan toimittaa helppokäyttöisiä ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Tätä noudattaen on tämänkin kytkimen yhteyteen saatavissa liitinratkaisut, jotka mahdollistavat monipuoliset kytkentävaihtoehdot.

 

 

 

 

Varmista tuulikaapin toimiva lämmitys

Frico PA2200CE -sarjan kojeilla on helppo pitää sisäänkäynti houkuttelevana myös talvikeleillä.

WARMOS EW-sarja

Energiatehokas WARMOS ECODESIGN-lämmitin

Saneerauskeskus uudella saranointitekniikalla

Saneerauskeskukseen RP2E15JS-IT kehitettiin uusi saranointitekniikka, jolloin se sopii erinomaisesti saneerauskohteisiin, joissa tilaa on niukasti. Uudella saranointitekniikalla keskus voidaan sijoittaa vaaka-asentoon vaikka ulko-oven yläpuolelle kattoa vasten.