VOHEKin valmistamista TEHO-työmaakeskuksista löytyy pääkeskukset 63A – 1000A. SLO on laajentanut varasto­valikoimaansa kattamaan työmaakeskukset aina 400A asti.

Vohek-Teho-tyomaakeskus-SLO.jpg
TEHO-keskusten suunnittelussa on otettu erityisesti huomioon asennuksen helppous, käytettävyys, turvallisuus ja huollettavuus. Hyvä esimerkki tästä on keskuksissa oleva halkaistu laippa, sekä syöttö- että lähtöpuolella. Tämä helpottaa isojen kaapelien kytkentää huomattavasti. Keskuksissa on sekä pistorasia- että kiinteitä lähtöjä, mikä mahdollistaa keskuksen monipuolisemman käytön. Kestävien, vankkarakenteisten ja kevyiden TEHO-keskusten rakennemateriaaleina ovat alumiini ja sinkitty teräslevy. Sähkökomponentteina käytetään ainoastaan tunnettujen eurooppalaisten valmistajien laadukkaita tuotteita. Lähes 30 vuoden kokemus työmaakeskusvalmistajana takaa oikeat tuotteet eri työmaille ja muihin käyttökohteisiin.
Vohekin valmistamat keskukset ovat SGS Fimkon testaamia ja niillä on FI-merkin käyttöoikeus. Kaikki Vohekin keskukset valmistetaan Suomessa.

 

Uudet listakojerasiat Berker S.1 -valikoimaan

Pistorasiat, data ja AV-liitynnät: näiden toimintojen jälkiasennus ulkoseinille ja palomuurina toimiville väliseinille tuo mukanaan omat haasteensa. 

Ensto Intro -kaksoispistorasia

Mennään suoraan (r)asiaan. Vino on nyt suora.

Ouneva maadoituskiskot

Valmis ratkaisu maadoituksiin