Jarmo Harttunen
markkinointipäällikkö,
SLO Oy
8.6.2018

 

SLO:lla on paljon iloisia ja innostuneita ihmisiä tekemässä työtä sinun parhaaksesi.

Tahtotilamme on jatkaa onnistumisissa. Olemme panostaneet digitaalisiin alustoihin – verkkokauppaan ja APPiin – saavuttaaksemme korkeamman asiakastyytyväisyyden. Uusi verkkokauppa ja APP ovat nostaneet asioimisen helppouden uudelle tasolle. Uudessa verkkokaupassa ja älypuhelinsovelluksen avulla pystymme tarjoamaan myös enemmän laadukasta tuoteinformaatiota.

Tasaisen palveluasteen takaamiseksi logistiikan automaatiota on kehitetty, vaikka toimitusrytmimme nopeus ja saatavuus ovat jo nyt toimialan eliittiä. Investoimme jatkossakin, jotta pystyisimme ylittämään asiakkaidemme odotukset joka päivä.

Tekniikka ja SLO:n asiantuntijuus kehittyvät joka päivä

Tuotteiden saatavuuden lisäksi asiantuntijuus on kovaa valuuttaa. Hyödyllisten innovaatioiden erottaminen tuotepaljoudesta on melkoinen haaste. Meillä SLO:lla on tähän ratkaisu ja se on nimeltään SLO Valinnat. Asiantuntijamme käyvät tuotteet sekä palvelut läpi valiten niistä SLO Valinnoiksi parhaimmat ja tärkeimmät.

Osaamista täytyy ylläpitää, siksi panostamme henkilökunnan kouluttamiseen. Näin asiantuntijamme voivat opastaa sinua oikeiden valintojen kanssa. Luota ammattilaisiimme, jotka ohjaavat sinua oikean valinnan suuntaan.

Hauskaa kesää! Syksyllä kuullaan taas!

VESISTÖKAAPELITAULUT SLO:LTA

Kun kaapelin reitti kulkee vesistön ali, se tulee liikenneviraston määräysten mukaan merkitä asianmukaisin kyltein.

SLO palvelee monipuolisesti

SLO on paljon enemmän kuin pelkästään sähkötarvikkeiden tukkukauppa.

Valaisimet, laippamoottorit ja jakokaapit esiasennettuina

Suoraan SLO:n logistiikkakeskuksesta nopeasti ja kustannustehokkaasti