SMC on julkaissut PSE570-sarjan, paineanturin yleiskäyttöön. Se on helppo kytkeä ja kestää hyvin korkeaa painetta ja anturirungon ylijännitettä.

SMC on suunnitellut helposti asennettavan paineanturin ei-syövyttäville kaasuille ja nesteille käyttökustannuksien vähentämiseksi.

PSE570 soveltuu monenlaisiin käyttötarkoituksiin, esim. jäähdytysnesteen paineen säätöön ja tarkkailuun, kompressorin toisiopaineen säätöön tai alipainetason varmistamiseen kun käsitellään kosteita työkappaleita imukupeilla.

Hyvä suunnittelu laskee käyttöönoton kustannuksia

Paineanturi on erittäin nopea ja yksinkertainen kytkeä M12-liittimen ansiosta. PSE570 kestää jopa kolme kertaa nimellispainettaan suurempia, odottamattomia paineiskuja, samoin se pystyy selviytymään äkillisistä runkoon kohdistuvista jännitteistä 500 VAC asti. Tämä vähentää vaurioiden vaaraa ja pidentää tuotteen käyttöikää.

PSE570 kestää kauemmin kuin muut vastaavan tyyppiset anturit ja se on helppo kytkeä. Tämä tekee siitä erittäin käyttökelpoisen tuotteen ja se on erinomainen lisä nykyiseen SMC:n virtaus- ja paineanturivalikoimaan.

SMC:n laaja paineanturivalikoima sisältää kompakteja ja kevyitä ratkaisuja pneumaattisiin sovelluksiin ja yleiskäyttöön, jossa antureita voidaan käyttää erilaisille kaasuille ja nesteille. Kaikkiin antureihin on saatavilla myös SMC:n valmistamat näytöt ja kytkimet.

Sähkönumerot alkaen: AAB9359 …

Lue myös

System elpress

Asennusjohdin H05/07V2-K TopCable trirated MKJ, MKEM 90°C

Jännitetyöhön turvallisuutta ja helppoutta

Klauke akkutoiminen hydraulinen katkaisutyökaluperhe etäkäytöllä

CA6681 Kaapelinpaikannuslaite

Löytää myös jännitteettömän sähkökaapelin

System Elpress

Sertifioituja ratkaisuja – Käyttäen oikein kaapelia, liittimiä ja työkaluja – koulutetun käyttäjän suorittamana