Valmet suunnittelee ja toimittaa asiakkailleen eri polttoteknologioihin perustuvia kattilalaitoksia ja pienen kokoluokan voimalaitoksia maailmanlaajuisesti. Kansainvälisillä markkinoilla toimivan yrityksen on kyettävä tunnistamaan tuotevalinnoissa jokaisen vientimaan kulttuuriset ja kansalliset vaatimukset. Tässä Valmetia auttaa SLO.

 Viimeisimmässä Venäjälle tekemässämme projektissa oli yli 300 nimikepositiota ja esimerkiksi kaapelitarve yli 30 kilometriä. SLO pystyi toimittamaan kaikki sähköpuolen tarvikkeet ja valmistutti jopa vaaditunlaisen ohjauslaatikon, jota ei ollut valmiina markkinoilla, Valmetilla hankintojen määrittämisestä vastaava ja tuotekehitysprojekteissa tiiviisti mukana oleva projekti-insinööri
Teemu Lindroos kuvailee.

Voimalaitosten elinkaari voi olla jopa 50 vuotta, jolloin tuote- ja teknologiavalintoja ohjaavat turvallisuus ja käytettävyys.

 Olemme standardoineet ja tuotteistaneet voimalaitosratkaisut erittäin pitkälle, mutta asiakkaiden ja rakennuspaikkojen vaatimukset vaihtelevat projekteittain. Tästä syystä olemme erittäin huolellisia yhteistyökumppaneiden, tuotteiden ja palveluiden valinnassa. Selvitämme suunnitteluvaiheessa tarkkaan markkinoilla olevasta valikoimasta asiakkaan hyväksymät ja tehokkaimmat tuotteet, Valmetin sähköautomaatioprojekteista vastaava projekti-insinööri Jarmo Kankainen selventää.

Tuotteiden ja komponenttien selvitykset ja tarvittaessa tuotteiden valmistuttaminen on enemmän SLO:n kuin oman projektitiimimme työtä”  Teemu Lindroos, projekti-insinööri, Valmet Oyj

 

SLO auttaa Valmetia sopivien ratkaisujen löytämisessä osana yrityksen projektitiimiä.
– Tarvitsemme juuri tämän kaltaista sitoutunutta yhteistyökumppania. Tuotteiden ja komponenttien selvitykset ja tarvittaessa tuotteiden valmistuttaminen on enemmän SLO:n kuin oman projektitiimimme työtä, Lindroos summaa.

Valmet_valmet_Lindroos_Koivuoja_Kankainen_SLO.jpg
Valmetin voimalaitosprojektien työryhmä vas. Valmetin projekti-insinööri Teemu Lindroos, SLO:n Key Account Manager Markku Koivuoja ja Valmetin projekti-insinööri, asiakassuhteista vastaava Jarmo Kankainen.

 

 

 

Kiinnostuitko?

Onko yritykselläsi tarvetta esimerkin kaltaiselle kokonaisvaltaiselle tuote- ja teknologiakumppanuudelle?
Ota yhteyttä myyntikonttoreihimme, niin suunnitellaan yrityksellesi sopiva kokonaisuus.

SLO Koivuhaan valaistus toteutettiin Exaktorin Zenit -valaisimilla

SLO:n Koivuhaan myymälä muutti elokuun 2016 lopussa uusiin tiloihin Kehä III:n kupeeseen.

SLO:n verkkokaupalla hallinnoitava toiminnanohjaus poisti välivarastoinnin tarpeen

Satavuotias Nurmijärven Sähkö on ohjannut materiaalilogistiikan ulkoistuksesta vapautuneet resurssit strategisesti tärkeämpiin toimintoihin

Hyvän kultaesiintymän päälle kasvoi Euroopan suurin kultakaivos

Mittavaa esiintymää operoi Agnico Eagle Finland Oy