Allan Sothmann
johtaja,
SLO Oy
30.11.2020

Pandemian aiheuttamat taloudelliset menetykset ovat olleet Suomessa monilla toimialoilla valtavia. Kysynnän heikentyminen keskeisillä vientimarkkinoilla on synnyttänyt vaikeuksia muun muassa teollisuudelle ja viennille.

Vaikka tilanne on monella tapaa haastava, on edelleen asioita, joihin voimme panostaa. Asiakastyössä olemme havainneet, että valmiuksia voidaan parantaa muun muassa näillä kolmella toimenpiteellä:

 1. Edistämällä kehityshankkeita. Fyysisten tapaamisten vähentyminen on lisännyt digitaalista kommunikointia, koska etätapaaminen on nopeaa ja tehokasta. Nyt kun sähköisiä kommunikointikanavia on opittu hyödyntämään, niiden avulla myös kehityshankkeita saadaan edistettyä tehokkaasti.
 2. Keskittymällä investointeihin, kuten
  • päivittämällä teollisuustilojen valaistusratkaisut energiatehokkaammiksi. Samalla ne vievät omalta osaltaan kestävää kehitystä eteenpäin.
  • toteuttamalla ennakoivia kunnossapitotoimenpiteitä nyt, kun tehtaan tuotantokapasiteetti ei ole täysin käytössä. Tällöin kysynnän noustessa tuotanto on hyvässä iskussa ja valmiina pyörimään täysillä.
 3. Vahvistamalla yhteistyötä. Molempia osapuolia hyödyttävä yhteistyö mahdollistaa pitkän aikavälin menestyksen. SLO:lla tehtävämme on auttaa asiakkaitamme tässä kehityksessä. Avullamme asiakkaat voivat
  • tehostaa tilaus-toimitusprosessiaan,
  • löytää oikeita tuoteratkaisuja,
  • kehittää tuotevalikoimaa,
  • viedä aktiivisesti yhteistyössä kehityshankkeita eteenpäin ja
  • tuoda yhteiseen pöytään ideoita ja ajatuksia.

Sanotaan, että se mikä ei tapa, vahvistaa. Uskomme, että tämä on totta vaikeina aikoina ja yhdessä asiakkaiden kanssa olemme entistä vahvempia myös pandemian jälkeen.

Lisää sähköverkon paloturvallisuutta

Eatonin ylivoimainen xPole moduulituotesarja täydentyy valokaarisuojalaitteella, joka suojaa henkilöita ja omaisuutta piileviltä sähköpaloilta.

Eltakon Enocean Mini-safe -taloautomaatioyksikkö

Älykästä ohjausta puhelimella tai tabletilla

Metalliset asennusputket OBOlta

OBOn asennusputkivalikoima sisältää lujia ja erittäin lujia putkia ja jatko- sekä kaarimuhveja kierteillä tai ilman kierteitä.