SLO työkaluvalikoimista löydät nyt myös runsaasti Knipex –tuotteita

 

Valikoiman keihäänkärkenä toimivat putoamissuojatut eli kirjaimilla TT (Tethered Tools) valikoimiin merkityt työkalut. Knipexin TT –työkaluvalikoiman työkalut on varustettu työkaluun valetulla – työskentelyä haittaamattomalla –  TT –kiinnityssilmukalla. Integroidun kiinnityssilmukan löydät sekä  VDE 1000V suojauksella varustetuista TT -työkaluista että normaaleista 2 -komponenttikahvoilla varustetuista TT -työkaluista. Integroidun lenkin maksimikuormitus on 400N ja se kestää pudotusta 3 metriä. Korkealla työskennellessäsi vältät työkalun putoamisen aiheuttamat mahdolliset loukkaantumiset, esinevahingot sekä katoamiset käyttämällä Knipex TT –työkaluja sekä niihin kuuluvia Knipex TT –turvatarvikkeita. Huomioitavaa on, että vaikka Knipexin TT –työkalusarjan tuotteissa on integroitu kiinnityslenkki ei se haittaa ns. normaaliakaan työskentelyä. Voit huoletta täyttää työkalupakkisi kiinnityslenkeillä varustetuilla työkaluilla. Työskentelitpä sitten maassa tai mastossa.

Laaja työkaluvalikoima

Knipex TT –työkaluvalikoiman lisäksi löydät SLO:lta runsaan valikoiman Knipexin legendaarisimpia työkaluja, kuten työkaluklassikoksi muodostunut siirtoleukapihti Cobra 250 mm. Kaapelileikkureita löydät valikoimistamme VDE 1000V suojauksella tai perusmallisena, räikällä tai ilman. Miten itse haluat! Knipex valikoimamme on suunniteltu vastaamaan tarpeeseen, mitä työssäsi kohtaat. Suurin osan valikoiman tuotteista varastoidaan SLO:n keskusvarastossa, jotta pystymme takaamaan tuotteille nopean toimituksen – teitpä oston sitten myymälässä, verkkokaupassa tai SLO APPissa!

Ohessa Knipex kuvasto, mistä löydät koko SLO:n tarjoaman Knipex -valikoiman. Jos kuitenkin tarvitset tuotteen, mitä et kuvastosta löydä,  älä epäröi olla yhteydessä myyjiimme. SLO:n kautta on saatavilla kaikki markkinoilla tarjottavat Knipex -tuotteet.

QR-koodista aukeaa esittelyvideo

Kuvastoon on lisätty tuotteille QR –koodeja, joita voit skannata puhelimen QR –koodin lukijalla. QR –koodi johtaa kyseisen työkalun esittelyvideoon, mistä käy hyvin ilmi, mihin kaikkeen kyseinen työkalu pystyy.

Tervetuloa ostoksille!

Teksti:
Timo Bergholm, tuotepäällikkö, SLO Oy

AIRTHINGS WAVE -RADONMITTARI

  Radon on maaperässä muhiva uraanin hajoamiskaasu, joka päätyy perustusten ja lattianrakosten kautta rakennuksiin ja kertyy sisäilmaan.

POWERTEX – Luotettavat taljat monenlaisiin nostotarpeisiin

Helppoa ja turvallista kuorman nostamista ammattilaisille POWERTEX-taljat soveltuvat esimerkiksi konepajoihin, rakennustyömaille tai vaikkapa varastoon.

Mitä radon on?

Radon on puhuttanut viime aikoina paljon niin mediassa kuin työpaikkojen kahvipöydissäkin. Tässä artikkelissa selvitetään, mitä se radon oikein on ja missä sitä esiintyy. Lyhykäisyydessään radon on hajuton, näkymätön ja mauton radioaktiivinen kaasu, jota voi esiintyä esimerkiksi kodin tai työpaikan sisäilmassa. Radon on viimeisimmissä tutkimuksissa osoittautunut paljon luultua vaarallisemmaksi. Itse asiassa yli puolet suomalaisten saamasta säteilystä tulee radonista. Se lisää keuhkosyövän riskiä erityisesti tupakoijilla. Radonia erittyy sisäilmaan maaperästä. Mitä enemmän maaperässä on uraania, sitä korkeampia ovat myös rakennuksen radonpitoisuudet. Suomessa radonia on sisäilmassa enemmän kuin vaikkapa muissa Euroopan maissa. Se johtuu kallio- ja maaperämme uraanipitoisuudesta, ilmastostamme sekä rakennustekniikastamme. Suomessa suurimmat radonpitoisuudet löytyvät tyypillisesti Etelä-Suomesta, Pirkanmaalta sekä Kaakkois-Suomesta. Radonhaittaa esiintyy kuitenkin kaikkialla Suomessa. Radonpitoisuudet pitää mitata Koska radonia ei voi havaita aistien avulla, mittaus on ainoa luotettava keino saada asia selville. Rakennuksen radonpitoisuus on korkeampi talvella kuin kesällä, joten mittaus kannattaa tehdä syyskuun alun ja toukokuun lopun välisenä aikana. Kun mittaat arvoja pidemmältä ajalta, näet myös sen, vaihteleeko radonin määrä sisäilmassa esimerkiksi ilmanvaihtoa ja tuuletusta säätämällä. Lue myös [su_posts template="templates/teaser-loop.php" posts_per_page="4" taxonomy="post_tag" tax_term="62" order="desc"] Uudisrakentamisessa radon otetaan nykyään hyvin huomioon. Jos kotisi ei ole uudenkarhea, radonmittauksesta on syytä huolehtia. Mikäli sisäilmasta löytyy liikaa radonia, on torjuntaan kuitenkin useita konsteja, joilla radon pyritään pitämään pois talon sisältä. Yleisimmin käytetään radonimuria ja radonkaivoa. Olemme testanneet useita helppokäyttöisiä radonmittareita, jotka mittaavat tehokkaasti sisäilman laatua ja antavat luotettavan tuloksen sisäilman radonpitoisuudesta. Tulosten pohjalta tiedät, tarvitseeko kodissasi ryhtyä toimenpiteisiin. Valitse sopivin laite Airthingsin radonmittarit ovat helppokäyttöisiä ja usein myös tilasta toiseen helposti siirrettäviä. Osassa laitteista näet luvut suoraan mittarin digitaalinäytöstä ja osassa taas mobiiliapplikaation kautta. Monet laitteista mittaavat myös muita hyödyllisiä lukuja, kuten ilmankosteutta, lämpötilaa sekä VOC-yhdisteitä, joita voi esiintyä vaikkapa rakennus- tai sisustusmateriaaleissa. [su_table] Snro   Tuote 6706800 Airthings Wave   Toimii mobiiliapplikaatiolla, mittaa Radonin lisäksi lämpötilan ja ilmankosteuden 6706801 Airthings Corentium Lue Radonarvot suoraan laitteen ruudulta 6706802 Airthings Wave plus Toimii mobiiliapplikaatiolla, mittaa Radonin lisäksi lämpötilan, ilmankosteuden, VOC-yhdisteet, hiilidioksidin ja ilmanpaineen ✨ Airthings Wave Plus ilmanlaatumittarit Tekniikan Maailman testissä. Lue » [/su_table]