Vastamelukorvatulpat auttavat suojaamaan kuuloasi teollisuusympäristöissä ja voit silti samalla puhua työkavereidesi kanssa.

Tutkimuksen mukaan 97% teollisuuden työntekijöistä ajattelee kuulonsuojauksen tärkeäksi ja pitää tarpeellisena suojata kuulo meluisien laitteiden lähettyvillä. Kuitenkin vain 62% käyttää kuulonsuojausta. Yksi pääsyistä olla käyttämättä kuulonsuojausta on pelko kommunikointikyvyn ja työtehon heikkenemisestä.

 

VAIMENNA KONEIDEN MELUA JOPA 40 DB:LLÄ

QuietOn suojelee teollisuustyöntekijöitä väsyttävältä koneiden ja muiden laitteiden tuottamalta teolliselta melulta. Käyttötestissä teollisuuskäyttäjät antoivat QuietOnin melunvaimennuksen arvosanaksi 4.3/5.

QuietOn-vastamelukorvatulpat ovat puheystävälliset kuulonsuojaimet. Korvatulpat vaimentavat melua kaikilla taajuuksilla, mutta erityisen hyvin ne vaimentavat matalia taajuuksia, kuten koneiden melua. QuietOn-melunvaimennus ei vääristä keskustelua työkaverin kanssa ja puhe kuulostaa luonnolliselta.

 

“QuietOnin melunvaimennuskyky on vaikuttava. Eniten hyötyä saan QuietOnista tehtaan toimistotiloissa. Lopultakin matalan taajuuden tehdasmelun voi leikata miellyttävälle tasolle. Tämä lisää tuottavuutta ja tiimin hyvinvointia.”

-Matti Sipilä, Sales director, Sawmill Kuhmo Oy Ltd

 

QuietOn-vastamelukorvatulpat

  • Luokkansa tehokkaimpia melun vaimentajia puheen kuuluessa läpi (40dB)
  • Kärkikastin akunkesto: 50 h
  • Helppokäyttöisyys ja pieni koko
  • Hyväksytty kuulonsuojain ja roiskeveden kesto
  • Patentoitu

 

Tilaa QuietOn-tuotteet SLO:n Verkkokaupasta 

LISÄTIEDOT:

Tuotepäällikkö Timo Bergholm, timo.bergholm@slo.fi tai SLO myynti.

KSM-turvakytkin on uudistunut

Katkon luotettava KSM-turvakytkin on saanut uuden muotokielen, joka on yksinkertainen ja tarkoituksenmukainen.

SLO pitää teollisuuden rattaat pyörimässä

Uusi vuosi on ehtinyt vierähtää alkuun ja on aika varmistaa että suunnitelmat viedään toteutukseen asti.

Produalin mitta- ja säätölaitteet

Kiinteistöautomaation mitta- ja säätölaitteiden merkitys rakennusten energiatehokkuudelle ja käyttömukavuudelle kasvaa jatkuvasti uudisrakentamisessa ja saneerauskohteissa.