Value Provider –kumppanuusohjelma laajeni instrumentointituotteisiin

SLO on saanut ensimmäisenä tukkuliikkeenä maailmassa ABB Value Provider -sertifikaatin koskien ABB:n instrumentointituotteita.

SLO:n teknisen osaamisen kehittäminen ABB:n kumppanuusohjelman avulla on ollut yksi keskeinen elementti SLO:n ja ABB:n yhteisessä tekemisessä. Tavoitteena on, että SLO ja ABB pystyvät yhdessä palvelemaan asiakkaita entistä kattavammin teknisen osaamisen, saatavuuden, tilaus-toimituslogistiikan ja henkilökohtaisen palvelun avulla.

Asiakkaat pystyvät nyt keskittämään perinteisten tukkukauppatuotteiden lisäksi myös teknistä osaamista vaativien instrumentointituotteiden ja palveluiden tehokkaan hankinnan yhteen paikkaan – SLO:lle.

Ratkaisuosaamisen edelläkävijä

- Tekninen ratkaisuosaaminen on keskeinen osa palvelua, mitä SLO haluaa teollisuusasiakkaillensa tarjota. ABB Value Provider - ohjelma mahdollistaa organisaatiossamme osaamisen kehittämisen systemaattisella ja laadukkaalla tavalla kohti tavoitetta. SLO haluaa olla tukkumarkkinoilla edelläkävijä ratkaisuosaamisessa ja siitä osoituksena on se, että SLO on ensimmäisenä tukkuliikkeenä maailmassa ansainnut ABB Value Provider -kumppanuuden, tiivistää Sähkönjakelun ja Teollisuuden myyntijohtaja Allan Sothmann SLO:lta.

ABB:n myyntijohtaja Tatu Mattila on myös erittäin tyytyväinen Value Provider -yhteistyön laajenemisesta. - On hienoa, että SLO on nyt myös mittalaitteiden osalta ABB:n kumppanina tarjoten maanlaajuisen myyntiverkostonsa, suuren ammattilaisten verkkokaupan ja asiantuntijoiden osaamista. Tämä on iso ja tärkeä askel kohti yhteistä tavoitettamme tehdä mittaustekniikasta helppoa. Yhteistyö on syntynyt, ja kehittyy edelleen, asiakkaiden tarpeiden pohjalta.

Tämä avaa monille uusia mahdollisuuksia hankintojen keskittämisen, varastoinnin ja toiminnan tehostamisen osalta.

 

Lue myös: Teknisesti osaava ja sertifioitu kumppani »

Sertifioidun kumppanin kanssa vältät nämä haasteet

  • Monien hankintakanavien yhtäaikaisen hallinnoinnin
  • Suuret varastointikustannukset
  • Hajautetun vastuun tehottomuuden
  • Teknisen osaamisen löytämisen eri osaajilta

Latausratkaisut kaikille sähköautoille

Myös Suomessa autojen tankkaus siirtyy huoltoasemilta kotipihoille ja erilaisille pysäköintipaikoille. Sähköautojen akustoihin tankataan tasavirtaa, joka muunnetaan verkosta auton omalla latauslaitteella, kytkemällä auto latauskaapelilla AC-latausrasiaan tai tasavirtana suoraan DC-latausaseman latauskaapelilla akustoon.

Miten prosessit liittyvät hyvään asiakaskokemukseen?

Harvemmin sitä tulee ajatelleeksi, mutta lähes aina hyvän asiakaskokemuksen taustalla on pitkälle hiottu ja lukuisia kertoja testattu prosessi, mikä takaa kerta toisensa jälkeen korkealaatuisia kohtaamisia. Näissä tapahtumat, tehtävät ja järjestelmät yhdistyvät asiakkaalle arvoa tuottavaksi kokonaisuudeksi.

Toimiva logistiikkamme auttaa sinua menestymään

Me SLO:ssa teemme työtä, että meidän oma sekä asiakkaamme hiilijalanjälki pienenisi. Iso osa tätä on logistiikan mahdollisimman tehokas käyttö.