SG lanseerasi uuden vaihehimmennettävän Tunable White LEDDim tekniikan ja siihen liittyvät tuoteperheet.

ä yksinkertainen tekniikka on saatavilla kaikissa yleisimmissä SG:n valaisimissa niin koteihin kuin julkisiin kohteisiin. Esimerkiksi alasvalo Junistar Isosafe TW sekä pintaan asennettavassa yleisvalaisin DISC:ssä voidaan valaisimen kirkkautta ja värilämpötilaa säätää helposti saman SG:n LEDDim Smart säätimen kautta – vaihehimmennyksenä. Säätimeen voidaan asettaa helposti myös neljä esiasetusta. Kaapeloinnin osalta nolla, vaihe ja maa riittävät ja esim. Dali-järjestelmälle ei ole tarvetta. Värilämpötilan säätöalueina on aina kaksi vaihtoehtoa: 2700-6500K tai 2000-4000K.

SG TW LEDDim Smart säädintä voi käyttää manuaalisesti seinästä tai yhdistää sen bluetoothilla omaan älypuhelimeen ja SG:n sovellukseen. Näin asiakkaalla on käytössä täysi valaistuksenohjaus sovelluksen kautta. TW LEDDim on helppoasenteinen- ja käyttöinen, sekä hyvin kustannustehokas Tunable White ratkaisu niin koteihin kuin julkisiin kohteisiin soveltuville valaisimille.

 

SLO:n varastoimat tuotteet

Snro Nimike
40 033 52 TW LEDDim SMART
42 418 19 Junistar IsoSafe TW LEDDim 2-4K VA
42 254 37 DISC 480 TW LEDDim 27-65 VA

Glamox puhdastilaratkaisut korkean hygieniatason tiloihin

Leikkaussalin ja odotusaulan tai teollisuuden tuotantotilojen ja sitä ympäröivien käytävien puhtauteen ja valaistukseen liittyvissä vaatimuksissa on eroja.

ALVA-kohdevalaisinsarja ulkokäyttöön Esyluxilta

  Sarjaan kuuluvat ALVA-pollarivalaisimet ja ALVA Up-Downlight –kohdevalaisimet sekä julkisiin kiinteistöihin, että asuntotuotannon kohteisiin.

Airam SONO III – yleisvalaisin

Airamin uusi Sono III on täysin uudistunut pinta-asennettava yleisvalaisin julkisiin kohteisiin ja asuinrakentamiseen.