Uusi teholähde on vankkarakenteinen ja vaivaton kytkeä

Siemens on tuonut markkinoille uudet Euroopassa valmistetut Sitop PSU6200 -teholähteet. Tuotteet ovat yksivaiheisia 12 V ja 14 V tasajännitteen teholähteitä, joissa on laaja vaihto- ja tasajännitteen syöttöalue. Sitopin monipuolisesta diagnostiikkarajapinnasta saa tietoja jännite- ja virta-arvoista sekä lämpötilasta. Yksivaiheiset käyttäjäystävälliset teholähteet ovat saatavilla eri teholuokissa. Niiden nimellislähtövirrat ovat 1,3–20 A. Luotettava Sitop PSU6200 -tuoteperhe täyttää vuonna 2020 voimaan tulevat EMC-standardit.

Asiakashyödyt

  • Hyvin suojatut terminaalit laadukkailla jousiliittimillä mahdollistavat nopean ja helpon johtojen kytkemisen
  • AC- ja DC-syöttöjännitteen automaattinen tunnistaminen
  • Ohuesta rakenteesta johtuva pieni tilan tarve
  • Jopa 95 % hyötysuhde
  • Pystyy syöttämään jatkuvasti jopa 120 % tehoa 45 °C ympäristölämpötilassa

Teksti ja kuvat: Siemens

TeSys D kontaktorit suoraan logiikkaohjaukseen

Ainutlaatuisen kelarakenteensa ansiosta TeSys D kontaktoria voidaan ohjata suoraan logiikan 100mA:n puolijohdelähdöstä 18,5kW moottoritehoihin saakka.

SWD-verkonvaihtokytkimet DIN- kiskoasennuksiin

Keskuksien DIN-kiskoon asennettavia verkonvaihtokytkimiä 4x32A, 4x63A ja 4x80A.

Asiakkaiden vinkeillä täsmällisempiä hyödykkeitä

SLO uudistaa jatkuvasti tuotevalikoimaansa vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden ja markkinoiden vaatimuksia. Asiakkaamme ovat avainasemassa, koska vain he voivat kertoa  tarpeensa. Tiedon perusteella SLO valitsee kehityskohteet yhteistyössä valmistajien kanssa. Täsmällisestä kehitystyöstä asiakkaamme  hyötyvät monenlaisin tavoin.