Taitotieto taipuu huipputeknologiaksi

Siemensin laadukkaat ja kestävät GEAFOL-kuivamuuntajat ovat olennainen osa SLO:n sähköistystoimituksia.

GEAFOL-tekniikalla varustetut kuivamuuntajat kestävät erittäin hyvin vaihtuvia verkon kuormituksia. Ne ovat hiljaisia käyntiääneltään ja niihin saa keskimääräistä käyttöikää pidentäviä lisäominaisuuksia, esimerkiksi eristyssuojauksen osalta.

Hyvät lisävarusteet, mukaan lukien suojakoteloinnit, helpottavat ratkaisun löytämistä perinteisissä muuntamoissa sekä tehdasolosuhteissa prosessin varrella.

GEAFOL kuivamuuntajat ovat yhteensopivia VDE 0532/IEC 60076-1 kanssa. Kuivamuuntajia voidaan myös räätälöidä asiakkaan tarpeen mukaan. Muokattavia ominaisuuksia ovat muun muassa käyttötapa, kytkentätekniikka, kuljetus ja asennus.

Taattua toimintavarmuutta

Siemensin GEAFOL -kuivamuuntajat ovat varma valinta silloin, kun laitteelta odotetaan toimintavarmuutta. Kuivamuuntajan asennuksia on tehty ympäri maailmaa yli 8000  kohteeseen teollisuuskohteissa, voimalaitoksissa, sairaaloissa sekä kiinteistömuuntamoissa.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä SLO-myyjääsi ja kysy lisää.

 


Lue myös:

Keskijänniteverkon suojaus

Haaroituskaappi OT28F-H

SLO puistomuuntamoihin NAL-H erottimet

SLO:n puistomuuntamomallisto uudistuu vuodelle 2019. Muuntamoissa siirrytään käyttämään ABB:n ilmaeristeistä NAL-H -erotinta.

Kuka huolehtii, että valtakunnassa on valot päällä?

SLO varmistaa palveluillaan, että Suomen sähkönjakelu toimii vuoden jokaisena päivänä