Seppo Mustonen
Aluejohtaja Pohjois-Suomi,
SLO Oy
9.5.2019

SLO on paljon enemmän kuin pelkästään sähkötarvikkeiden tukkukauppa. Tänä päivänä olemme monipuolinen ja asiakaslähtöinen myyntiyhtiö, joka tarjoaa erittäin laajan tuotevalikoiman lisäksi lisäarvoa tuovia palveluja sekä logistiikan kokonaisratkaisuja.

Esiasennuspalvelu tehostaa työmaasi logistiikkaa selkeästi merkityillä tuotteilla, lyhyillä toimitusajoilla ja haluamassasi eräkoossa töiden etenemisen tahdissa. 

SLO:n on erikoistunut tekemään asiakkaiden vaativiin projekteihin esiasennuspalvelua koskien valaisimia, laippamoottoreita ja jakokaappeja. Näillä lisäarvopalveluilla vapautamme asiakkaan resursseja ja helpotamme projektien läpivientiä eli saat esimerkiksi uuden moottorin nopealla aikataululla tai sisävalaisimet räätälöitynä haluamillasi pistoliittimillä varustettuina.

Esiasennuspalvelu tehostaa työmaasi logistiikkaa selkeästi merkityillä tuotteilla, lyhyillä toimitusajoilla ja haluamassasi eräkoossa töiden etenemisen tahdissa. Esiasennetuilla ja valmiiksi testatuilla tuotteilla yksinkertaistat työvaiheita ja nopeutat työvaiheen läpivientiä. Myös asiakkaan toiveiden mukaisia esiasennuksia tehdään tietyin ehdoin.

Mottomme on, että SLO on helpoin paikka asioida. Palvelemme juuri sinua hyödyttävällä ja toivomallasi tavoin: Henkilökohtaisesti myymälöissämme sekä digitaalisesti.

Toimiva logistiikkamme auttaa sinua menestymään

Me SLO:ssa teemme työtä, että meidän oma sekä asiakkaamme hiilijalanjälki pienenisi. Iso osa tätä on logistiikan mahdollisimman tehokas käyttö.

Menestys toimialalla on todiste onnistumisista ja tahdosta

  SLO:lla on paljon iloisia ja innostuneita ihmisiä tekemässä työtä sinun parhaaksesi.

Valaisimet, laippamoottorit ja jakokaapit esiasennettuina

Suoraan SLO:n logistiikkakeskuksesta nopeasti ja kustannustehokkaasti