Petteri Mattinen
markkinointipäällikkö,
SLO Oy
16.1.2018

Uusi vuosi on ehtinyt vierähtää alkuun ja on aika varmistaa että suunnitelmat viedään toteutukseen asti. Suomessa mennään jo kovaa vauhtia ja taloutemme kasvaa kohinalla, mutta ei hätää – SLO auttaa asiantuntemuksellaan [asiakasta] löytämään oikeat ratkaisut materiaalivirtojen hallitsemiseksi.

Olemme lisänneet teknistä osaamistamme

Yhdessä myynnin kanssa toimiva teknisen tuen tiimimme on kasvanut monella uudella osaajalla viimeisen vuoden aikana. Tällä varmistamme, että SLO:lta löytyy asiantuntija kaikille tärkeille sovellusalueille ja asiakkaana voit luottaa saavasi  parhaimman ratkaisun.

Koulutamme henkilökuntaamme kärkitoimittajien ratkaisuihin ja tästä todisteena ABB:lta saamamme Authorized value provider –sertifikaatti. Asiakkaiden tarjouspyynnöissä sekä sopimuspohjissa ja –liitteissä on satoja tai tuhansia tuotetietoja ja tämä vaatii osaamista löytää oikea tieto nopeasti. Tähän asiantuntijamme tuovat osaamisellaan ratkaisun ja ehdottavat usein myös vaihtoehtoja.

 Tavoite kaikessa toiminnassamme on: SLO – helpoin paikka asioida.

Otathan yhteyttä lähimpään SLO-yhteyshenkilöösi, jotta voimme kertoa lisää miten voimme auttaa sinua valinnoissasi koskivat ne sitten tuotteita, palveluja tai teknisiä ratkaisuja!

 

SLO:n palvelut teollisuudelle:

  • Logistiikkapalvelut – nopea toimitus keskusvarastolta, suorat toimitukset valmistajan tehtaalta
  • Varastointipalvelut – asiakas-, palvelu-, kaupinta- ja konttivarastot
  • Rahoituspalvelut – leasing, mm. työkaluissa ja erilaisissa mittalaitteissa
  • Tekninen tuki – SLO on tekninen asiantuntija alueellasi

Näiden lisäksi tarjoamme sähköiseen kaupankäyntiin erilaisia ratkaisuja kuten ERP-integraation asiakkaan ja SLO:n välillä, verkkokauppamme sekä mobiilisovelluksemme SLO App.


Kuvat: ABB ja Pixabay

Toimiva logistiikkamme auttaa sinua menestymään

Me SLO:ssa teemme työtä, että meidän oma sekä asiakkaamme hiilijalanjälki pienenisi. Iso osa tätä on logistiikan mahdollisimman tehokas käyttö.

Saat kaiken tarvitsemasi meiltä

SLO on Suomen suurin sähkötarviketukkukauppa. Olemme monipuolinen ja asiakaslähtöinen myyntiyhtiö, joka tarjoaa erittäin laajan tuotevalikoiman lisäksi lisäarvoa tuovia palveluja sekä logistiikan kokonaisratkaisuja, jotka helpottavat elämääsi.

Sorrutko asioiden loputtomaan siirtelyyn?

Mittareiden huoltopalvelu on helppo tapa kalibroida mittalaitteet säännöllisesti