Janne Vahertimo
Hankinta- ja markkinointijohtaja,
SLO Oy
11.3.2021

SLO etsii jatkuvasti uusia vaihtoehtoja ja ratkaisuja asiakkailleen ja esittelee niitä Valinnat -lehdessä ja Ideat-sivulla.

Valintojemme kantavana periaatteena on aina ollut korkealaatuiset tuotteet, jotka soveltuvat vaativaan ammattikäyttöön. Tällä kertaa esittelemme asiakkaillemme jotain aivan uutta Suomen markkinoilla: Soneparin oman tuotemerkin, TRADEFORCEN!

Tradeforce on vaativaan ammattikäyttöön suunniteltu työkalumerkki, minkä keskiössä on ollut ammattiasiakkaan tarpeet. Sähkön ammattilaisille on tarjolla tuotteistusta avopakeista 1000 V VDE -sertifioituihin käsityökaluihin.

Nykyinen perustarpeet kattava valikoima on kuitenkin vasta alkua ja lisää tuotevalikoimaa on luvassa.

Tradeforce näki päivänvalon vuonna 2005 Australiassa ja on sittemmin laajentanut elinpiiriään ympäri maailman. Nyt nämä laatutyökalut ovat viimeinkin saatavilla myös Suomessa, mutta vain SLO:lta.
Pääset tutustumaan Tradeforce-tuotteisiin tämän lehden sivuilla, SLO:n myymälöissä sekä SLO verkkokaupassa ja appissa. Nykyinen perustarpeet kattava valikoima on kuitenkin vasta alkua ja lisää  tuotevalikoimaa on luvassa.

Hanki itsellesi pala Australian lämpöä koto-Suomeen. Uskomme työkalujen korkeaan laatuun on niin vahva, että tarjoamme työkaluille elinikäisen vaihtotakuun*

Tervetuloa ostoksille!

*ei koske normaalia kulumista eikä työkalujen väärinkäyttöä.

WIHAN XXL III -TYÖKALUPAKKI

Kunnossapitoasentajalle teollisuuteen tai sähköasentajalle liikkuvaan työhön

Miksi valita ERGO™ työkalut?

Me suunnittelemme ja valmistamme työkaluja ja sahoja vaativimmillekin ammattilaisille keskittyen korkealuokkaiseen suunnitteluun, innovaatioon ja ergonomiaan.