Janne Vahertimo
Hankinta- ja markkinointijohtaja,
SLO Oy
11.3.2021

SLO etsii jatkuvasti uusia vaihtoehtoja ja ratkaisuja asiakkailleen ja esittelee niitä Valinnat -lehdessä ja Ideat-sivulla.

Valintojemme kantavana periaatteena on aina ollut korkealaatuiset tuotteet, jotka soveltuvat vaativaan ammattikäyttöön. Tällä kertaa esittelemme asiakkaillemme jotain aivan uutta Suomen markkinoilla: Soneparin oman tuotemerkin, TRADEFORCEN!

Tradeforce on vaativaan ammattikäyttöön suunniteltu työkalumerkki, minkä keskiössä on ollut ammattiasiakkaan tarpeet. Sähkön ammattilaisille on tarjolla tuotteistusta avopakeista 1000 V VDE -sertifioituihin käsityökaluihin.

Nykyinen perustarpeet kattava valikoima on kuitenkin vasta alkua ja lisää tuotevalikoimaa on luvassa.

Tradeforce näki päivänvalon vuonna 2005 Australiassa ja on sittemmin laajentanut elinpiiriään ympäri maailman. Nyt nämä laatutyökalut ovat viimeinkin saatavilla myös Suomessa, mutta vain SLO:lta.
Pääset tutustumaan Tradeforce-tuotteisiin tämän lehden sivuilla, SLO:n myymälöissä sekä SLO verkkokaupassa ja appissa. Nykyinen perustarpeet kattava valikoima on kuitenkin vasta alkua ja lisää  tuotevalikoimaa on luvassa.

Hanki itsellesi pala Australian lämpöä koto-Suomeen. Uskomme työkalujen korkeaan laatuun on niin vahva, että tarjoamme työkaluille elinikäisen vaihtotakuun*

Tervetuloa ostoksille!

*ei koske normaalia kulumista eikä työkalujen väärinkäyttöä.

Vaivatonta kaapelinkäsittelyä JKS-tuotteistolla

  RSB 850 PYÖRITYSALUSTA Snro:  64 310 85 Pieneen tilaan menevä kelanpyöritysalusta. Pyöritettävä kela nostetaan tai työnnetään alustassa olevien rullien päälle. Rullien päällä kelaa on helppo pyörittää ja siitä pystytään purkamaan haluttu määrä kaapelia. RSB 850 on hyvä työkalu, kun kela pitää saada maasta irti ja pyörimään. RSB 850 tekniset tiedot: • paino 20 kg • kantavuus 1000 kg • tuotekoodi: 182   SD125 KAAPELIKOIRA Snro: 64 311 56 SD 125 kaapelikoira on tarkoitettu käytettä väksi kaapeleiden putkeen asennuksessa. Sitä voidaan käyttää kaapelin syöttöpäässä työntämässä kaapelia putkeen, vedon välillä välivetolaitteena tai vedon loppupäässä vetä mässä kaapelia. Laite toimii täysin hydraulisesti. Käyttövoima voidaan ottaa traktorista, kuorma-autosta  tai vaikkapa kaivinkoneesta. Laitteessa on hydraulinen puristus, jolla kaapeli puristetaan vetävien hihnojen väliin. Hydraulisen puristuk sen voimaa on rajoitettu. Tämä ratkaisu takaa sen, ettei kaapelia vahingossakaan puristeta liikaa, koska liian kova puristus rasittaa laitetta sekä syö vetovoimaa. Kaapelikoiralla voidaan ajaa kaapelia molempiin suuntiin hydraulisesti. Jos veto pysähtyy, niin kaapelia voidaan ajaa hieman taaksepäin ja yrittää uudelleen. Laite on verrattain matala, joten se on helppo asettaa maahan tai kaivantoon – kaapelia ei tarvitse juurikaan nostaa ylös maasta. Laitteen runko on keltapassivoitua terästä ja se on suunniteltu kovaan työkäyttöön. Vetäviä hihnoja on kaksi ja kummallekin hihnalle on oma hydrauliikkamoottorinsa. Ratkaisu takaa sen, että voimaa riittää kummallekin hihnalle tasaisesti. Laitteen käyttö tapahtuu rungossa olevilla venttiileillä, jotka voidaan tarvittaessa myös asentaa hydrauliikkaletkujen päähän. Tällöin käyttäjän ei tarvitse olla koneen välittömässä läheisyydessä vaan laitetta voi käyttää hieman kauempaa. SD 125 tekniset tiedot: • veto/työntövoima noin 700 kg • suurin kaapelin halkaisija: 130 mm • pyörityksen ohjaus: hydraulinen • puristuksen ohjaus: hydraulinen • tuotekoodi: 281     [caption id="attachment_14633" align="alignnone" width="657"] RSB 850 PYÖRITYSALUSTA[/caption] [caption id="attachment_14632" align="alignnone" width="508"] SD125 KAAPELIKOIRA[/caption] ECL 500 NOSTOAPUVÄLINE Snro: 64 311 57 Periaatteeltaan yksinkertainen nostoapuväline, joka on suunniteltu nimenomaan sähkö kaappien nostamiseen ja siirtelyyn. Nostimen raudat kiinnitetään nostettavaan kaappiin, jonka jälkeen nostin on käyttövalmis. Pienen kokonsa ansiosta tämän nostoapuvälineen avulla on helppo käsitellä ahtaassa tilassa olevia sähkökaappeja. ECL 500 tekniset tiedot: • paino 10 kg • kantavuus 500 kg • tuotekoodi: 3384   [embed]https://www.youtube.com/watch?v=Z1o2yyEK1uo[/embed] [caption id="attachment_14634" align="aligncenter" width="250"] ECL 500 NOSTOAPUVÄLINE[/caption]

Zargesin tikkaat ja työpukit

Nyt SLO Oy:ltä saatavana laaja valikoima ammattikäyttöön tarkoitettuja, sähköä eristävät ja kemikaaleja kestävät ZARGES lasikuitutikkaita. Tuotteissa on 10 vuoden tuotetakuu.

Soudal ankkurimassat ja puhdistusliinat SLO:lta

Soudalin arvoissa laadukkaiden rakennus- ja huoltokemikaalien valmistajana korostuu ja toistuu sana turvallisuus pitäen sisällään sekä oman henkilökunnan mutta ennen kaikkea myös yhteistyökumppaneiden ja asiakkaidemme turvallisuus.