Valikoimaan kuuluu kuusi valaisinta ja kaikkiaan 16 vaihtoehtoa, mm. yleisvalaisin IP54 ja teollisuusvalaisin IP65 

LiT by Cardi on Soneparin tuotemerkki, joka tarjoaa tiiviin valikoiman testattuja valaisimia valmiina asennettavaksi suoraan laatikosta. Nämä tarjoavat suunnittelijoille ja asentajille nopean ja helpon ratkaisun valaistustarpeisiinsa.

 LiT by Cardi: Yleisvalaisin IP54 ja teollisuusvalaisin IP65

SLO:n ammattilaisten varmistamia 

Tämän uuden brändin toteutuksessa SLO on saanut olla vahvasti mukana. Näin ammattilaisemme ovat pystyneet henkilökohtaisesti varmistamaan valaisimien toimivuuden ja erinomaisuuden, mikä tekee LiT:n siirtymisen riskittömäksi valinnaksi.  

Tässä on tuoteperheen tulokkaat: 

  • KoVa-kohdevalaisin IP54 
  • Kajo-yleisvalaisin IP54  
  • Heitin-valonheitin IP65  
  • Modu-moduulivalaisin IP20 
  • Loiste-yleisvalaisin IP44 (tulossa lähiviikkoina)
  • Roiske-teollisuusvalaisin IP65 

LiT by Cardin ensiluokkainen valikoima kattaa keskeisimmät valaistuskohteet. 

Simppeli valaisinperhe, joka on juuri sitä mitä luvataan 

Suunnittelijoiden on pysyttävä ajan tasalla nopeasti kehittyvän valaistustekniikan kanssa. Asentajien on puolestaan huolehdittava, että asennettavista valaisimista löytyy kaikki tarvittavat tekniset ratkaisut yhä monimutkaisempien ja kehittyneempien rakenteiden ratkaisemiseksi. 

Näiden tarpeiden täyttämiseksi on kehitelty LiT by Cardi -valaisimet. Ne ovat yksinkertaisiksi suunniteltuja ilman yliluvattuja teknisiä ominaisuuksia, sekavia tuotevalintoja ja aikaa vieviä asennusprosesseja.  

Vaikkakin sarja on pidetty tarkoituksella mutkattomana, pystyy tarjonta vastaamaan ammattilaisten vaativiinkin tarpeisiin. Valikoimasta löytyvät mm. KaJo-yleisvalaisin IP54 dippikytkimellä ja kosteutta kestävä Roiske-teollisuusvalaisin IP65. 

LiT by Cardi on toiminut alalla jo vuosikymmeniä 

Tukholmassa 40 vuotta sitten perustettu LiT by Cardin suunnitteluun vaikuttaa vahvasti Skandinavian pitkät pimeät jaksot, joiden aikana hyvällä valaistuksella on suuri merkitys. Skandinaavisuus on vaikuttanut myös valaisinperheen minimalistisiin ja puhtaisiin linjoihin.  

Nykyään LiT by Cardi tarjoaa täysin mukautettavia ratkaisuja, joiden avulla rakennusten omistajat ja ylläpitäjät ympäri maailmaa voivat luoda optimaalisen ympäristön loppukäyttäjilleen. 

LiT by Cardi on maailmanlaajuinen ammattimaisten valaistusratkaisujen suunnittelija ja valmistaja.   

 

Neljä syytä valita LiT by Cardi 

  • Asennus on joustavaa, sillä tuotteet ovat yhteensopivia markkinoilta löytyvien oheistuotteiden - kuten valaistuksenohjausjärjestelmien - kanssa. 
  • Tuoteperhe on tarkkaan mietitty ja laadukas. 
  • Valaisimet ovat SLO:n valaisinasiantuntijoiden testaamia. 
  • Asennus on helppoa. 

 

👉 Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa »

 

Lue myös

SLO ylpeänä esittää: TRADEFORCE – työkalut sähkön ammattilaisille

 

Teksti: SLO Oy
Kuvat: LiT by Cardi

Boshcin uusi BITURBO-akkuporavasara ja SDS MAX-8X karbiditerät erittäin vaativiin poraustöihin

Boschin uusi akkuporavasara GBH 18V-45 C Professional varustettuna ProCORE 18V 12 Ah:n akulla ja SDS MAX-8X -karbiditerällä on erinomainen yhdistelmä mm.  sähköverkon rakentajille kalliokiinnikkeiden poraamiseen.

SLOTERM P -lattialämmityskaapelit

Lattialämmitys soveltuu useimpiin lattiarakenteisiin ja -materiaaleihin itsenäisenä lämmitysratkaisuna tai lämmitysratkaisujen yhdistelmänä.

Edestä asennettava remonttirasia teleskooppisella pohjaosalla

Uusi AUS74.2 on kojerasia soveltuu 1-3 kipsilevyisiin seiniin. Teleskooppisen pohjan ansiosta rasian syvyys voidaan säätää 54 - 70 mm:ksi.