Lasse Sevonkari
Logistiikkajohtaja,
SLO Oy
27.2.2019

SLO panostaa tehokkaaseen, toimitusvarmaan ja virheettömään logistiikkaan – tavoitteena tarjota asiakkaille markkinoiden luotettavin ja nopein toimituskanava sekä monipuoliset logistiset lisäpalvelut.

Yksi SLO:n logistiikan ja koko yrityksen mittavimpia hankkeita konkretisoitui viime vuoden aikana, kun SLO otti käyttöön logistiikkakeskuksen laajennusosan ja uuden automaatiojärjestelmän.

SLO:n logistiikan tila oli jo lähtövaiheessa erittäin hyvä ja SLO oli tehnyt jo merkittäviä muutoksia projektin mahdollistamiseksi. Parin vuoden suunnittelu- ja kilpailutusvaiheen jälkeen laajennusosan rakennustyöt alkoivat keväällä 2017. Laajennusosaan tulleen automaation asennukset alkoivat jo saman vuoden syksyllä ja käyttöönottoon päästiin suunnitellusti keväällä 2018. Käyttöönottovaihe kuvaa hyvin koko projektin ilmettä – hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Käyttöönotto ja tuotteiden siirto uuteen automaatiojärjestelmään veivät kaikkinensa muutaman kuukauden, mutta osaavan ja motivoituneen logistiikkahenkilöstön ansiosta toimitukset käsiteltiin koko muutosprosessin ajan ilman häiriöitä.

Nyt kun uudet prosessit ovat toimineet sujuvasti jo kuukausia, asiakkaille näkyvin muutos on ollut isompi kapasiteetti ja prosessien virheettömyys. On aika lunastaa kaikki projektille kasatut odotukset ja palvella asiakkaitamme entistäkin luotettavammalla ja monimuotoisia palveluita tarjoavalla logistiikalla!

Toimiva logistiikkamme auttaa sinua menestymään

Me SLO:ssa teemme työtä, että meidän oma sekä asiakkaamme hiilijalanjälki pienenisi. Iso osa tätä on logistiikan mahdollisimman tehokas käyttö.

Saat kaiken tarvitsemasi meiltä

SLO on Suomen suurin sähkötarviketukkukauppa. Olemme monipuolinen ja asiakaslähtöinen myyntiyhtiö, joka tarjoaa erittäin laajan tuotevalikoiman lisäksi lisäarvoa tuovia palveluja sekä logistiikan kokonaisratkaisuja, jotka helpottavat elämääsi.

Sorrutko asioiden loputtomaan siirtelyyn?

Mittareiden huoltopalvelu on helppo tapa kalibroida mittalaitteet säännöllisesti