Rajattomat mahdollisuudet

SMC:n joustavin ja monipuolisin magneettiventtiilisarja SY tarjoaa asiakkaalle lähes rajattomat mahdollisuudet yhdistellä erilaisia venttiilityyppejä, lisävarusteita ja toimintoja. Venttiilit voidaan asentaa joko yksittäin tai ryhmään ja pohjalaataksi on mahdollista valita joko modulaarinen muovikomposiittirakenne tai kiinteämittainen alumiinilohko.

Useita vaihtoehtoja

Venttiileistä löytyy useita vaihtoehtoja, kuten metalli- tai kumitiivisteiset karamallit ja eri venttiilikokoja on mahdollista yhdistellä samalle pohjalaatalle. Yksitoimisten prosessiventtiilien ohjaukseen löytyy myös suosittu 2*3/2-venttiili, jolla voi ohjata kahta painelähtöä erikseen.

Venttiilien yhteyteen voidaan tarvittaessa asentaa erillissulut, -syötöt, -paineensäädöt jne. Myös sähköohjauksesta löytyy lukuisia vaihtoehtoja aina suorasta kelaohjauksesta erilaisiin väyliin tai jopa langattomaan ohjaukseen. Muista myös, että modulaarinen venttiilipohjalaatta voidaan jakaa erilaisiin painealueisiin ja jopa alipaineen käyttö on mahdollista.

Katso video:

SLO on nyt SMC Sales Partner

Vahvaa yhteistyötä ja teknistä osaamista kansainvälisellä koulutusohjelmalla

Paineenkohotusta ilman sähköä

Helppo tapa yksittäisen kohteen paineenkohotukseen ilman paine-ilmaverkon paineen nostamista.

Koneturvallisuusstandardien mukaisia venttiilejä SMC:ltä

Tuotannon turvallisuus on globaali huolenaihe kaikille käyttäjille ja suunnittelijoille.