Hensel mahdollistaa luotettavan ja turvallisen sähkönjakelun innovatiivisilla tuotteillaan myös paikoissa, joissa hankala ympäristö vaatii viimeisteltyä asennustekniikkaa. Kattava valikoima on nostanut Henselin yhdeksi markkinoiden johtavimmaksi pienjännitteelle suunnattujen tuotteiden valmistajaksi.

 

Hensel WP

Paras laatu ja luotettavuus

Pöly ja kostea ympäristö asettavat korkeita vaatimuksia sähköasennuksille, joissa vaaditaan huippulaatuisia ja standardinmukaisia tuotteita. Siksi kaikki Henselin tuotteet ovat sertifioitu ja täyttävät DIN-ISO 9001-2008 standardin vaatimukset, taaten näin luotettavan ja turvallisen sähkönjakelun pienjännitesektorilla.

 

Vedenpitävät WP-sarjan geelijakorasiat

Aina korkea IP-luokitus ei riitä sähköasennuksissa, sillä kaikissa IP-luokissa sallitaan vaarattoman määrän veden pääsyn koteloon. Henselin jakorasioita on saatavilla elastisella geelitäytteellä, jolloin ne soveltuvat myös olosuhteisiin, joissa muodostuu kondensaatiota ja vesivalumia. Asennuskohteita on esimerkiksi pumppaamot, lämpökaapeliasennukset ja maa-asennukset. Läpinäkyvä, elastinen geeli on itsestään sulkeutuva, joten piirin mittaus on mahdollista tehdä ja geeli tiivistyy uudelleen. Geeli on myös helposti poistettavissa jälkiasennusta varten. Geelijakorasiat täyttävät uuden DIN VDE V 0606–22–100 standardin.

Geelitäytteisten WP-sarjan jakorasioiden sähkönumerot: 16 082 00 – 16 082 16.

 

 

Tilaa verkkokaupasta

 

WARMOS SILEÄ, tyylikäs öljytäytteinen lämmitin

Warmos Sileä sarjassa perinteisen lämmittimen päälle on asennettu sileä etulevy.

PCE IMST ja ISCHL, pinottavat pistorasiakeskukset

Iskunkestävät ja käytännölliset keskukset työmaiden ja erilaisten tilaisuuksien tilapäiseen sähkönjakeluun.

Valokuitukaapeleiden nimeäminen yhdenmukaistettiin

Valokuitukaapeleita on myyty Suomessa ja SLO:lla noin 20 vuotta ja osa tänään myytävistä nimikkeistä on yhtä vanhoja. Tänä aikana kaapeleiden standardit ovat muuttuneet ja STK-liiton tai sähkönumeroiden nimeämissäännöt ovat myös muuttuneet useasti.