Toimiva ja näyttävä valaistus terassille valonauhoilla!

LED-nauhoilla saadaan toteutettua mitä mielikuvituksellisempia valaistuksia ulkotiloihin.

Hyvä terassin valaistus luo tunnelmaa iltoihin ja huolellisesti suunniteltuna mahdollistaa terassin käytön pidemmälle syksyyn.

LED-valonauhoilla näyttävä terassin valaistus

Valaistus on onnistunut silloin, kun valoa on riittävästi halutuissa paikoissa, eikä se aiheuta häikäisyjä. Yleisesti terasseilla nähdään seinävalaisimia ja pollareita, joilla saadaan luotua kauniita epäsuoria valaistuksia. Myös maahan upotettavat valaisimet luovat nykyaikaista tunnelmaa terassille ja pihalle.

 

 

LED-valonauhat tarjoavat upeita valaistusratkaisuja terassille. Valonauhaa voidaan muun muassa upottaa suoraan terassilautoihin tai tukipalkkeihin, jonka lisäksi myös asennukset kattoon, kaiteisiin ja askelmiin ovat oivia vaihtoehtoja riippuen terassista.

Asentamalla alumiiniprofiiliin saat säänkestoa

Winledin valonauha 4,8W; IP65

Asentamalla LED-nauhat alumiiniprofiileihin, saadaan niistä myös sään kestäviä. LED-nauhoja saadaan asennettua helposti erilaisiin paikkoihin kuten katetun terassin tukipalkkeihin. Valonauhoilla voidaan myös toteuttaa suoraa valaistusta asentamalla ne kattoon. Jos terassilla ei ole varsinaista kattoa, ne voidaan asentaa myös palkkeihin.

Suosittu valaistusratkaisu katossa ja terassin palkeissa on esimerkiksi Winledin 4000 Kelviniset valonauhat 12,0-watin teholla, jotka riittävät mainiosti terassin valaisemiseen.

Askelmiin asennettuna LED-nauha on turvallisuustekijä

Kun halutaan valaista ja luoda yksityiskohtia sekä turvallisuutta, niin valonauha voidaan asentaa askelmiin ja portaisiin. Tällaiseen tilanteeseen sopiva teho on valonauha 4,8W/m. Tämän tehoisella LED-nauhalla saadaan myös komeasti rajattua terassin rajoja asentamalla LED-nauhaa terassin kaiteiden alle.

Snro Tuote
4142251 LED-nauha - Valonauha 4.8W/m IP65 3K 5m
4142252 LED-nauha - Valonauha 4.8W/m IP65 4K 5m
4142259 LED-nauha - Valonauha 12.0W/m IP65 3K 5m
4142260 LED-nauha - Valonauha 12.0W/m IP65 4K 5m


Teksti ja kuvat: Winled

 

 

Lisää sähköverkon paloturvallisuutta

Eatonin ylivoimainen xPole moduulituotesarja täydentyy valokaarisuojalaitteella, joka suojaa henkilöita ja omaisuutta piileviltä sähköpaloilta.

Uutuuksia Bachmannilta. DUE -pistorasiayksikkö ja DESK 2 -pistorasiapaneeli

DUE on ihanteellinen kaksiosainen pistorasiayksikkö monipuolisin asennusmahdollisuuksin työtasoihin, levyseiniin, kalusteisiin ja jopa laatikostojen päälle. Elegantti muotoilu, sekä vähäinen n. 45mm asennussyvyys, mahdollistavat tilaa säästävän asennuksen esimerkiksi keittiö-, toimisto-, sekä koulukohteissa.

Harvia Kivi Finland Edition -kiukaan sydämessä sykkii 100 kiloa suomalaista kiveä

Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi vuoden lisätakuu Kivi Finland Edition-kiukaalle.