Luonnollinen kontaktorivalinta

Schneider Electricin uusi energiatehokas TeSys D Green -kontaktori on helppo valita, asentaa ja käyttää.

TeSys D Green sisältämän elektronisen kelan ansiosta kontaktori kuluttaa jopa 80 % vähemmän energiaa sekä tuottaa jopa 50 % vähemmän lämpöhäviötä perinteisiin kontaktoreihin verrattuna. Tämä auttaa vähentämään energiankulutusta ja saavuttamaan kestävän kehityksen tavoitteet prosesseissa ja tuotantolaitoksissa sekä pitämään keskusten sisäiset lämpötilat paremmin hallinnassa.

Laajalla ohjausjännitealueella varustetut kontaktorit

Pärjäät vähemmillä tuotenimikkeillä ja parannat tuotannon jatkuvuutta ohjausjännitteen vaihdellessa. 40-65A kontaktorien sisältämät päävirtapiirin Everlink -liittimet, jotka takaavat pitkäikäisen kaapeliliitynnän ilman löysiä liitoksia ja jälkikiristystarpeita.

Suora PLC-ohjaus 30kW saakka ilman välireleitä vähentää asennustyöhön ja komponentteihin liittyviä kustannuksia, sekä selkeyttää keskuksen rakennetta.

TeSys D vakiokontaktoreissaja TeSys D Green mallistossa on aina vakiona yksi sulkeutuva ja avautuva apukosketin.

 

Wibe-tikkaat

Wibe- tikkaat ja telineet ovat erittäin laadukkaita ja kestäviä.

Fluke PTi120

Ammattitasoista lämpökameran tehoa taskukoossa Lujatekoinen kannettava lämpökamera teollisuustarkastuksiin.

C.K MightyRodin vetotuotteet

SLO:lle on rantautunut uudet helppokäyttöiset ja laadukkaat C.K MightyRodin vetojouset ja koottavat vetotangot. Tangot on pakattu kätevään muoviseen säilytyspakkaukseen ja jouset on pyörivässä, kahvallisessa muovikotelossa.