Trustin Smarthome -tuoteperheeseen on tullut uutena laitteena Zigbee-tiedonsiirrolla toimiva pistorasiakytkin.

Pistorasiakytkimen saa kytkettyä päälle suoraan Zigbee-lähettimillä tai ohjausyksikköä hyödyntämällä myös muut Trustin lähettimet käyvät.

Kaksisuuntaista tiedonsiirtoa

Langattoman Zigbee-tiedonsiirron hyvä ominaisuus on se, että kaksisuuntaisen tiedonsiirron ansiosta laitteesta saadaan tilatieto. Zigbee-signaalin kantama on noin 10m. Huomioitavaa on, että laitteet kuitenkin lähettävät saamansa viestin eteenpäin, mikä nostaa verkon kokoa. Asentamalla kytkimen pistorasiaan keskellä asuntoa, saa verkkoa laajennettua.

Samassa verkossa olisi hyvä olla vain yhteen järjestelmään liitettyjä Zigbee-laitteita.  Parittamaton toisen valmistajan laite voi sotkea koko Zigbee- ja Wifi -tiedonsiirron. Eri valmistajien laitteita saa kuitenkin onneksi monessa tapauksessa paritettua keskenään, jos tietää kuinka laitteen saa paritustilaan.

Snro Tuote
2806371 Pistorasiakytkin zigbee 3.5kW

 

Uusi vedonpoistaja AP9/AP10-pintajakorasioihin

Nopea ja ruuviton asennus jopa kolmelle kaapelille Ainutlaatuisen ratkaisun ansiosta vedonpoistamiseen ei tarvita ruuveja tai työkaluja. Kaapeli kiinnitetään nippusiteellä, mikä tekee asennuksesta helppoa ja säästää asennusaikaa. Soveltuu käytettäväksi AP9- ja AP10-jakorasioiden kanssa. Vedonpoistajaa voidaan käyttää eripaksuisten kaapeleiden Ø6–17 mm sekä kalustekaapeleiden kanssa.   Käyttö Asennus yhdellä vedonpoistajalla. Kahta vedonpoistajaa voidaan käyttää vastakkaisilla reunoilla. Asennus keskelle vain AP9-rasian kanssa.   Asennus Asenna vedonpoistaja jakorasiaan ja työnnä kaapeli kalvotiivisteen läpi rasiaan. Asenna nippuside kaapelin ympärille ja pujota se vedonpoistajaan. Varmista, että nippuside on tukevasti oikeassa kohdassa ennen kiristystä. Asennus on valmis, kun nippuside on kiristetty. Varmista vedonpoisto vetämällä kaapelia hieman ulospäin. (Nippuside ei sisälly toimitukseen.)   [su_table responsive="yes" fixed="yes"] Snro Kuvaus Tyyppi Pakkauskoot 16 125 94 Vedonpoistaja kolmelle kaapelille, Ø6–17 mm AS9.10 10/100/1000 [/su_table]  

Kodin ja etätyöpisteen USB-latauspistorasiat Schneider Electriciltä

Onko etätyöpisteesi kömpelö käytttää? Pistorasiat ovat usein väärissä paikoissa ja jatkojohdot muodostavat kulkuesteitä työpisteelle. Koko asunnon pohjaratkaisua ei voi alkaa uusia etätyöpisteen ehdoilla.