Trustin Smarthome -tuoteperheeseen on tullut uutena laitteena Zigbee-tiedonsiirrolla toimiva pistorasiakytkin.

Pistorasiakytkimen saa kytkettyä päälle suoraan Zigbee-lähettimillä tai ohjausyksikköä hyödyntämällä myös muut Trustin lähettimet käyvät.

Kaksisuuntaista tiedonsiirtoa

Langattoman Zigbee-tiedonsiirron hyvä ominaisuus on se, että kaksisuuntaisen tiedonsiirron ansiosta laitteesta saadaan tilatieto. Zigbee-signaalin kantama on noin 10m. Huomioitavaa on, että laitteet kuitenkin lähettävät saamansa viestin eteenpäin, mikä nostaa verkon kokoa. Asentamalla kytkimen pistorasiaan keskellä asuntoa, saa verkkoa laajennettua.

Samassa verkossa olisi hyvä olla vain yhteen järjestelmään liitettyjä Zigbee-laitteita.  Parittamaton toisen valmistajan laite voi sotkea koko Zigbee- ja Wifi -tiedonsiirron. Eri valmistajien laitteita saa kuitenkin onneksi monessa tapauksessa paritettua keskenään, jos tietää kuinka laitteen saa paritustilaan.

Snro Tuote
2806371 Pistorasiakytkin zigbee 3.5kW

 

Luotettavat Powertex -alumiinitaljat

Helppoa ja turvallista kuorman nostamista ammattilaisille. POWERTEX-alumiinitaljat soveltuvat esimerkiksi asennus-, huolto- ja kunnossapitotöihin.

ELKO Plus nyt varastovalikoimassa

Uusittu ELKO Plus -mallisto on nyt saatavana SLO:n keskusvarastolla, joten toimitusajat kautta maan ovat lyhyitä valkoisille tuotteille.

Tee luotettava asennus Henselin jakorasioilla ja moduulikoteloilla

Hensel mahdollistaa luotettavan ja turvallisen sähkönjakelun innovatiivisilla tuotteillaan myös likaisissa ja pölyisissä ympäristöissä. Kattava valikoima on nostanut Henselin yhdeksi markkinoiden johtavimmaksi pienjännitteelle suunnattujen tuotteiden valmistajaksi.