Ulkomittauskeskukset sijoittuvat usein näkyvälle paikalle. Näpsä Smart®-ulkomittauskeskuksissa onkin kiinnitetty huomiota myös muotoiluun; pyöreä ovi ja kompakti koko tekevät siitä huomaamattoman.

Nyt valikoimaan on lisätty myös tumma ulkomittauskeskus tyylikkääseen asennukseen tumman rakennuksen seinään.

 

 

1T-MK50J-O-B on 1-tariffi mittauskeskus kiinteällä jalustalla. Jalusta sisältää potentiaalintasauskiskon. Keskus voidaan asentaa sekä pintaan että uppoon. Sisältää vikavirtasuojatut pistorasiat, 2 kpl 116 ja 1 kpl 316. Kaukoluentamalli, pääkytkin on mittauksen jälkeen. Keskuksessa on T2-tason ylijännitesuoja. Keskuksen väri on grafiitinharmaa RAL 7024.

 

Tekniset tiedot:

  • Mitat (LxKxS): 400 x 1600 x 170 mm
  • Syöttö: Al 50 / Cu 50
  • Värisävy: RAL 7024
  • Uppo- ja pinta-asennukseen

 

Näpsä Smart -ulkomittauskeskusNäpsä Smart

 

ABB

Snro Tyyppi Kuvaus
34 110 33 1T-MK50J-O-B Näpsä Smart, mittauskeskus 1-tariffi, 50A, IP34, FE, tumman harmaa

 

ABB Vakiokeskukset sinne missä tarvitaan sähköä

ABB:n vakiokeskukset ovat kotimaisia ja ne on suunniteltu nopeaan sekä turvalliseen asennukseen. Kaikissa keskuksissa on käytetty ABB:n S200S-johdonsuojakatkaisijoita, joiden jousiliittimiin asennetaan johtimet nopeasti edestäpäin. Näin näkyvyys kytkentään säilyy koko ajan. Ajan säästön lisäksi jousiliitin eliminoi löysien liitosten mahdollisuuden tuoden lisää turvallisuutta asennukseen.

TS-C-suojajännitemuuntajat DIN-kiskoasennukseen

TS-C-suojajännitemuuntajat täydentävät System pro M compact® -sarjaa laajemmalla valikoimalla suojajännitemuuntajia. Ne ovat suunniteltu SELV-piirien suojaukseen maailmanlaajuisten kansainvälisten standardien mukaisesti.

Tyylikäs pinta-asennettava Esteri-ryhmäkeskus EVS245.09P

Ensto laajentaa keskustuotevalikoimaansa muovisella pinta-asennetavalla Esteri ryhmäkeskuksella EVS245.09P.