Jarmo Harttunen
Markkinointipäällikkö,
SLO Oy
30.12.2020

Vuosi on taas aluillaan ja moni miettii, miten uuteen vuoteen suunnataan. Toivottavasti koronasta huolimatta monen viime vuoden tulos oli positiivinen yllätys kevään monista ennusteista huolimatta. Uusi työvuosi onkin hyvä aloittaa katsomalla mitä omasta työkalupakista löytyy. Uudenaikaisilla ja toimivilla työkaluilla työmotivaatio on heti parhaimmillaan, kun turha tuskastuminen ei työntekoa haittaa.

Työmenetelmät ja välineet uudistuvat koko ajan, milloin päivitit oman pakkisi?

Toimittajamme panostavat jatkuvasti omien laadukkaiden tuotteidensa kehittämiseen. Tuotekehityspanokset ovat mittavia ja tarkoituksena on tietenkin saada valmistettua työvälineitä, jotka auttavat asiakkaitamme tehokkaampaan ja turvallisempaan työn tekemiseen. Kehitystä on tapahtunut paljon ja alan innovointi on kasvanut vuosien mittaan.  Jos olet päivittänyt työvälineesi viimeksi joitain vuosia sitten, on aika ryhtyä uudelleen tekoihin.

Investoi parempaan tuottavuuteen

Investointeja kuuluu tehdä työvälineisiin ja menetelmiin entistä laajemmin, jotta ratkaisut ovat oikein mitoitettuja ja kustannustehokkaita. Kun kilpailijat painavat hommia uusilla ja tehokkailla työvälineillä, voit miettiä, hikoiletko ja puurratko vanhentuneilla menetelmillä. Hammasta purren ei kannata jatkaa, tuloksellisuuden tavoitteluun on järkevää hakea neuvoja SLO:lta.

Turvallisesti työskenteleminen säästää

SLO:n valikoima pitää sisällään uusimmat työturvallisuuden innovaatiot. Toimittajamme seuraavat alan standardeja ja testaavat omat tuotteensa niiden mukaan. Työvälineiden suunnittelussa otetaan huomioon myös usein toistuvien liikkeiden vaikutus. Kierrot ja väännöt toistuvasti aiheuttavat rasitusta, jotka voivat toistuessaan aiheuttaa työpoissaoloja. Voit luottaa omassa työssäsi, että oikeita työvälineitä ja ohjeita noudattamalla olet töissä seuraavanakin työpäivänä.

Nyt on saatavilla erilaisia akku- ja räikkäratkaisuja työvälineisiin, joita aikaisemmin käytimme perinteisin menetelmin. Viisas pääsee vähemmällä.

Uusi siis pakkisi ja sen sisältö. Kerromme sinulle mielellämme työväline ja -menetelmä ratkaisuista lisää, ota yhteyttä myyjääsi. Tuottavia työkaluja ja -haluja vuoteen 2021!

Puistomuuntamo huomiseksi? – Kyllä SLO:lta

SLO toimittaa asiakkailleen uudet, vakioidut puistomuuntamot aikaisempaa nopeammin. Verkon eri osiin optimoidut puistomuuntamot valmistetaan ABB Viron tehtaalla ja sopimusasiakkaille vakiomuuntamot toimitetaan samassa ajassa muiden verkonrakennustuotteiden kanssa.

PVC-alitusputki vaativaan käyttöön

Pipelifen PVC-alitusputki on tarkoitettu sähköja televerkon rakentamisessa liikennealueelle toteutettavien teiden ja rautateiden alituksiin. Tuote on suunniteltu kestämään erilaisia putkialituksien työmenetelmiä, kuten vaakaporaus, tunkkaus ja paineilmamyyrä. PVC- alitusputki kestää SN30-rakenteen ansiosta pohjoismaiset vaatimukset asennuksen aikana sekä maaperän tuoman rasituksen asennuksen jälkeen. Liitosmuhvin suora rakenne kestää mekaanista rasitusta eikä aiheuta turhaa kitkaa putken asentamisessa. – Alitusputki ja sen muhvi on suunniteltu yhteistyössä alitusurakoitsijoiden kanssa kestämään alitustyön aiheuttama rasitus. PVC-alitusputki kestää hyvin ulkoisen maan paineen, sekä mekaanisen rasituksen, kertoo Pipelifen tuotepäällikkö Vesa Juka. Tuote on osa Pipelifen PVC-kaapelisuojaputkien järjestelmää ja se on yhteensopiva PVC-kaarien ja PVC-kaapelisuojaputkien kanssa. Alitusputken 100,110 ja 140 väri on oranssi ja 110 on saatavana myös keltaisena.   Snro Tuotenimi 52 614 01 PVC-alitusputki 100x4,8x6000 SN30 52 614 02 PVC-alitusputki 110x5,3x6000 SN30 52 614 39 PVC-alitusputki 140x6,7x6000 SN30  

Syksy on valon ja sen puutteen sesonkiaikaa

Päivien lyhentyessä on hyvä aika panostaa hyvään valaistukseen niin sisällä kuin ulkona.