Prysmian Groupin uusi ACEFLEX-HF Dca -kaapeli on Afumex-perheen uusin jäsen: monikäyttöinen 1 kV voimakaapeli, joka on edullisempi ja nopeampi asentaa paikkaan kuin paikkaan ja joka pysyy suorana taipuen kuitenkin hyvin.

Se kestää tärinää eikä murru liitoksistaan. Se on joustava, helppo kuoria ja napakka asentaa myös pinta-asennuksena. Mustan vaipan ansiosta se soveltuu myös esimerkiksi ravintoloiden kattoasennuksiin.

Kaapeli voidaan asentaa sisälle ja ulos. Se soveltuu oivallisesti esim. ilmalämpöpumppujen syöttöihin sisältä ulos, autotalleihin, grillikatoksiin, pihavalaistukseen jne. Kaapelin UV-kestoisuus on tavanomaista asennuskaapelia parempi. Autojen lämmityskotelot voidaan kytkeä ilman konsentrisen johtimen teippausta tai sukitusta.

Keskusten koon pienentyessä myös niihin tehtäviin kytkentöihin on vähemmän tilaa. ACEFLEX-HF:llä on helppo tehdä kytkennät. Pääkytkimen kytkeminen on mahdollista ilman johtimien aiheuttamaa jännitystä liitokseen. Keskuksen kannet saa helpommin kiinni.

ACEFLEX-HF on erinomainen kaivosten tunneleiden keskus- ja pistorasiakaapeloinnissa, samoin toisaalta halogeenittomuutensa ja toisaalta hyvän UV-kestoisuutensa vuoksi kohteisiin, joissa kaapeli kulkee sisältä ulos.

Tuleva ACEFLEX -nimikkeistö

Nimike
ACEFLEX-HF Dca 3G6 1kV K8/500
ACEFLEX-HF Dca 4G6 1kV K8/500
ACEFLEX-HF Dca 5G6 1kV K8/500
ACEFLEX-HF Dca 5G10 1kV K9/500
ACEFLEX-HF Dca 5G16 1kV K11/500
ACEFLEX-HF Dca 5G25 1kV K11/500

 

CPR koskee myös teollisuusrakennuksia

Rakennuksiin kiinteästi asennettavien sisäverkon kaapeleiden tulee täyttää EU:n rakennustuoteasetuksen eli CPR:n (Construction Product Regulation) vaatimukset.

Tilapihi OPI-kanaalijärjestelmä

OPI-kanaalijärjestelmä on tehokas ratkaisu ahtaisiin kaapelinsuojauskohteisiin. Se mahdollistaa suuren määrän kaapelinsuojaputkia pieneen tilaan.

HARTING preLink

Avainteknologia Ethernet-kaapelointiin