UTU:n vakiokeskusvalikoima vahvistui uudella työmaan alakeskussarjalla - mopsilla. Nyt voit hoitaa koko rakennuksen sähköistyksen aina ensimmäisestä sähköntarpeesta rakennustyömaalla lopullisten asukkaiden sähkönkulutukseen UTU:n keskustuotteilla. Mopsi lähtee mielellään mukaasi lähimmästä SLO-myymälästäsi!

Kotimainen työmaakeskus pienille ja suurille työmaille

UTU valmistaa omissa tuotantotiloissaan Ulvilassa kotimaisena käsityönä työmaan alakeskuksia. Valittavanasi on useita erilaisia työmaakeskusmalleja, jotka sopivat niin pienen kuin suurenkin rakennustyömaan sähköistykseen. Nämä työmaakeskukset soveltuvat esimerkiksi rakennustyömaiden työmaa-aikaiseen sähkönjakeluun sekä muuhun väliaikaiseen sähkönjakeluun. Työmaakeskukset on tehty kestämään vaativatkin työmaaolosuhteet ja kevyen rakenteen ansiosta keskuksia on helppo siirrellä tarpeen mukaan. Keskuksissa käytettävät Hagerin johdonsuojakatkaisijat ja ​vikavirtasuojakytkimet takaavat ​laadukkaan ja toimivan lopputuloksen.

Suunniteltu kestämään vaativat olosuhteet

Työmaan alakeskukset on suunniteltu UTU:lla niin, että työmaaolosuhteissa kova käyttö on sallittua. Vahva ja kestävä alumiininen putkirakenne antaa suojaa pistorasioille. Työmaakeskukset on tyyppitestannut ja sertifioinut SGS Fimko Oy, joka on maailman johtava tarkastus-, verifiointi-, testaus- ja sertifiointiyritys.  Mopsit ovat standardin EN 61439-4 mukaisia, testatusti kestäviä ja laadukkaita tuotteita.

Miksi valita UTU:n työmaakeskus?

  • Kestävä ja laadukas Fimkon testaama ja standardoitu tuote.
  • Helppo käyttää ja nopea asentaa.
  • Kevyt kantaa ja näppärä siirrellä.
  • Hyvä saatavuus ja nopea toimitus tukkujakelukanavan kautta.
  • Kotimainen Suomessa valmistettu tuote, jonka tuotekehitys ja suunnittelu omissa käsissä.
  • UTU:n työmaa- ja sähkökeskustuotteilla hoidat niin rakennustyömaiden kuin valmistuneiden rakennuksien sähköistyksen alusta loppuun - tuotteet toimivat saumattomasti yhteen.

Mopsit SLO:lta!

Mopsi-työmaakeskusvalikoiman löydät sähkönumerovälillä 3436700 - 3436706.

👉 Osta omasi SLO:n verkkokaupasta! »

Mopsi-työmaakeskuksien sähkötekniset ominaisuudet

Standardit SFS-EN 614391-4 Kotelointiluokka IP44
Nimellisvirta InA 16A-63A Suojaus sähköiskulta Suojamaadoitus ja kotelointi
Nimellisjännite Un 400V Maadoitusjärjestelmä TN-S
Mitoitustaajuus fn 50Hz EMC ympäristö A ja B
Mitoituseristysjännite Ui=Un Suojakatkaisijat C-käyrä
Lyhytaikainen mitoituskestovirta Icw <10kA Vikavirtasuoja A-tyyppi
Mitoituskestovirran huippuarvo Ipk <17kA Mitat (KxLxS) 400-650 x 298-522 x 231-337 mm
Tasoituskerroin 0,7 Paino n. 9-20 kg


Teksti ja kuvat: UTU

Eristinkappaleet antennihaaroittimen alle

Finnsatin yleismallinen huoneistohaaroittimen eristinsarja, joka sopii kaikkien valmistajien haaroittimille.

Pipelife Halovolt asennusputket

Halovolt täyttää HF-standardin asettamat vaatimukset Halogeenivapaita asennusputkia käytetään julkisissa kohteissa (muun muassa sairaalat, koulut, vanhainkodit) sekä tiloissa, joissa tuotteen tulee täyttää rakennustuoteasetuksen vaatimukset paloturvallisesta tuotteesta. Pipelifen halogeenivapaat Halovolt sähköasennusputket ovat testattuja ja täyttävät täysin halogeenivapaiden tuotteiden vaatimukset.

Etelec MP One -eristegeeli

Uusi mullistava geeli markkinoilla Etelec on julkaissut uusimman innovaationsa, TWIST&GO -teknologialla varustetun eristegeelin.