EVPike Hybrid on helppo valinta pientaloihin ja taloyhtiöihin, sillä siinä on lataus ja lämmitys yhdessä tolpassa.

EVPike Hybrid on:

  • Turvallinen.Voidaan helposti korvata vanhat lämmitystolpat.
  • Vaivaton. EVPiken voi asentaa seinään tai vanhaan tolppaan, jolloin selviät parin aseman vaihdosta ilman kaapeloinnin tai keskuksen uusintaa.
  • Joustava. Uutuustuote, jossa lataus ja lämmitys samasta pistorasiasta. Sopii sekä hybridille että perinteiselle menopelille.
  • Edullinen. Laitehankinta ja asennustyö on edullista.

Kysy lisätietoja myyjältäsi!

Snro Tuote
34 528 03 Piharasia lataus/lämmitys - EVPIKE PRO 2A2V 2*kWh HYBRID
34 528 04 Piharasia lataus/lämmitys - EVPIKE PRO 2A2V HYBRID

 

Ensto One Home superhelppoon kotilataukseen

Omakotitalojen tyylikäs latausasema on helppo asentaa, hallinnoida ja käyttää

Ensto eFiller, moderni latauslaite kotiin!

Ensto eFiller tekee sähköauton latauksesta helppoa. Se on suunniteltu kotitalouksille ja sisältää vikavirtaa lukuun ottamatta kaiken tarvittavan. Asennettaessa on  huomioitava, että tarvitaan aina lisäksi B-luokan vikavirtasuoja. Ensto eFiller - turvallista kotilatausta Kompakti, seinäasenteinen latauslaite on varustettu kiinteällä kaapelilla. Kun lataat autoasi kotona, sinulla on harvemmin kiire, mutta tarvitset turvallisen ja toimivan latauslaitteen. Sähköauto on yön aikana ladattu täyteen, ja erillistä latausasemakäyntiä ei tarvita. Helppokäyttöinen Yksinkertainen kotilaturi on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja luotettavaksi. Siinä on kiinteä kaapeli, jota on helppo käyttää ja säilyttää. Erillinen pistoolipidike voidaan sijoittaa juuri sinulle sopivaan paikkaan. Helppo asentaa Ensto eFiller on helppo asentaa ja käyttöönotto ei vaadi ihmeitä. Latausvirtaa voidaan rajoittaa vastaamaan kotisi tarpeita. Ensto eFiller takaa tehokkaan ja turvallisen kotilatauksen. Kestävä 100% metallirakenne (IP44) takaa pitkän käyttöiän säätä ja muita ulkoisia uhkia vastaan (IK10). Runko valualumiinia, etupaneeli ruostumatonta terästä Kiinteä latauskaapeli 4,5m 1-vaihe ja 3-vaihe versiot IP44 IK10 Käyttölämpötila -30…+50 °C Seinäasennus Mukana seinäpidike latauspistoolille Tarvitaan vikavirtasuoja B Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja myyjältäsi [siteorigin_widget class="SiteOrigin_Widget_Image_Widget"][/siteorigin_widget][siteorigin_widget class="SiteOrigin_Widget_Image_Widget"][/siteorigin_widget]