Wihan 34-osainen salkku sisältää perussetin pihtejä ja meisseleitä jännitetyöhön sekä muita tarvittavia työkaluja asennustöihin.

Opiskelua aloittaessa on paljon uutta opeteltavaa ja omaksuttavaa. Kun Wihan perussetti on hankittu, opiskelijan ei tarvitse miettiä, mitä kaikkia työkaluja tulee tarvitsemaan. Ja opettaja voi olla varma, että Wihan salkusta löytyvät turvalliset ja kestävät työkalut aloitukseen.

Työnantaja voi tarjota asentajilleen sopivan sarjan työkaluja jo käytössä olevien lisäksi sekä personoitavan salkun. Salkun voi nimikoida ja lukita omilla lukoillaan.

Wihan 34-osainen salkku, snro: 64 323 72»

Ammattimaisen kuvan luominen ja siistin työpanoksen jättäminen vaatii järjestystä työhön. Pohjalevyn alla on 13 cm korkea tila tarvikkeita ja muita työkaluja varten.

Wihan salkussa työkalut pysyvät järjestyksessä ja voit täydentää sitä omilla työkaluillasi

Wihan salkussa säilytät työkaluja järjestyksessä omissa pidikkeissään. Salkku painaa vakiovarustein 6,5 kg. Pohjalevyn alla on lisää tilaa 16 l (415 x 295 x 130 mm) muille työkaluille. Voit pakata salkkuun työkaluja ja tarvikkeita 14,2 kg:oon saakka.

Turvallisuus edellä, totta kai

Kestävä, polypropyleeni-salkku on IP67-suojattu. Se on pölytiivis ja kestää hetkellisen upottamisen veteen.

 


Wiha – yli 80 v saksalaista insinööritaitoa Schwarzwaldista.

Teksti ja kuvat: Wiha

Energizer tuoteperheestä jokaiselle käyttäjälle oikeat paristot

  Energizer® Ultimate Lithium AA ja AAA antavat pitkäkestoista tehoa vaativiin huipputeknisiin laitteisiin.

Wiha Speede® II -akkuruuvimeisselillä ruuvaat kolme kertaa nopeammin

Kaksi materiaalin suoja-arvoa, LED-valo ilmaisee 1,0 Nm:n valinnan

Kaapelikenkä käyttötarkoituksen mukaan

Pieni osa, jolla on suuri merkitys: huono liitos voi johtaa liitoksen ylimenovastuksen kasvamiseen, liialliseen lämpenemiseen ja jopa tulipaloon.