Jarmo Harttunen
Markkinointipäällikkö,
SLO Oy
8.1.2020

Työpaikallani SLO:lla minun yhteisöön kuuluu monia eri alojen ammattilaisia. Jos mukaan lasketaan vielä tuntemani henkilöt työpaikan seinien ulkopuolella, ammattilaisten joukko laajenee huomattavasti. Tämä on minulle suuri etu, sillä monta päätä yhdessä on viisaampi kuin yksi. Kuinka sinä määrität oman työyhteisösi?

SLO on jo pitkään palkannut oman alansa ammattilaisia, jotka toiminnassaan tuntevat vastuuta niin työnantajaa, toimittajia kuin asiakkaita kohtaan. Tämä siitä syystä, että voimme täyttää lupauksemme asiakkaillemme. Toteutamme vastuu jakamalla tietoa monipuolisesti sekä hyödyntämällä työyhteisön tarjoamaa tukea. Avoimella keskustelulla pyrimme vahvistamaan omaa osaamista. Joka päivä opimme jotakin uutta ja näin hallitsemiemme taitojen määrä kasvaa tarvittaessa myös sinun eduksesi.

Kun SLO kuuluu sinun yhteisöösi, rakennat itsellesi pitkäikäistä, sähköverkon tuotteita ja ratkaisuja tuntevaa turvaverkkoa. Saat SLO:lta tukea päätöksentekoon ja maineesi pysyy kunnossa luotettavana sähköverkkojen toteuttajana. Toki autamme  myös muissa pulmissa, kuten tievalaistuksen, mittareiden, työvälineiden ja työturvavälineiden hankinnoissa.

Liity mukaan, koska viisaus ei asu yhden ihmisen päässä.

Pipelifen ROCKY-kaapelinsuoja

Vaativiin asennuskohteisiin Pipelifen ROCKY-kaapelinsuoja

Pienjännitekaapeliverkko, kaipaatko uudistusta?

0,4 kV kaapeliverkon rakentamiseen löytyy vaihtoehtoja

Easy LED – PRO Flow tie- ja katuvalaisin

PRO Flow® - kustannustehokas älyvalaisin katu- ja aluevalaisuun