HELLA:n RS-sarja on alun perin suunniteltu vaativien olosuhteiden alasvaloiksi loistoristeilijöiden hienoimpiin sviitteihin ja oleskelutiloihin.

Valaisinten historia antaakin luvan odottaa alumiinirunkoisilta alasvaloilta paljon. Nämä Suomessa valmistetut valaisimet myös täyttävät odotukset.

Upotettu valonlähde ja huippuoptiikka tekevät tästä valaisimesta paitsi tyylikkään myös häikäisemättömän vaihtoehdon. Huolella viimeistellyn pinnan alta löytyy korkealaatuista tekniikkaa, jossa jokainen komponentti on tarkoituksen- mukaisesti mietitty ja valittu. Lopputulos on energiatehokas ja pitkäikäinen Avainlipputuote.

 

Useita eri vaihtoehtoja

HELLA:n tuotteille ominaisesti myös RS-sarja on saatavana juuri halutunlaiseksi räätälöitynä:

  • valonvoimakkuus 700 lm (RS102) tai 1150 lm (RS104)
  • valkoinen, musta tai kromikehys
  • avautumiskulma 40° tai 60°
  • valon värilämpötila 3000 K tai 4000 K
  • värintoistoindeksi vakiona Ra90, saatavilla myös Ra97

 

Pieni virrankulutus, paljon laadukasta valoa

RS102 9W/700 lm ja RS104 14W/1150 lm kytketään HELLA:n omaan virtalähteeseen ja RS102i 11W/700 lm (sisäinen virtalähde) kytketään suoraan 230V -vaihtovirtaan. Tehdessä vertailua muihin valaisimiin kannattaa muistaa, että värintoistoindeksi on Ra90. Korkean värintoistoindeksin huomaa erityisesti lämpimiä värisävyjä valaistaessa.

Valaisimen takuu on 5 vuotta ja elinikä 60 000 käyttötuntia (L90). Valaisimen energiatehokkuusluokka on A+. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa HELLA Lighting Finlandin Salon tehtaalla ja niille on myönnetty Avainlippu-tunnus. HELLA:n koko tuotevalikoima on saatavissa SLO:lta ja voit tutustua siihen osoitteessa www.hella.fi.

 

RS-sarjan tuotteista SLO-varastovalikoimassa on seuraavat tuotteet:

Snro Nimike Teho Valo Av.kulma Kehyksen väri Valon värilämpötila
41 445 69 RS102i 230V 11W60 3000K WH 11W 700 lm 60° valkoinen 3000K
41 445 71 RS102i 230V 11W60 4000K WH 11W 700 lm 60° valkoinen 4000K

 

Glamox C85, harkitusti erilainen

Glamox C85-valaisimen luomisprosessi ei käynnistynyt ainoastaan siksi, että suunniteltaisiin selkeästi erilainen valaisin. C85 on suunniteltu lähinnä siksi, että valon laatuun on kiinnitetty erityistä huomiota.

LEDVANCE SURFACE COMPACT IK10

– iskunkestävä IP65 LED-yleisvalaisin, joka on helppo asentaa

Nyt on energiatehokkuusremontin aika

Rakennusten hiilijalanjäljestä jopa 75% syntyy käytön aikana. Rakennusten energiatehokkuuden parantaminen on keskeinen keino pienentää energiankulutusta ja siten auttaa ilmastonmuutoksen hillitsemisessä.   Ratkaisevassa roolissa on rakennusten käytönaikainen energiatehokkuus Korjaamisen tarve ei katoa poikkeustilanteessa minnekään, joten myös nyt on oikea aika tehdä kiinteistöjen energiaremontteja. Varsinkin omakotitaloissa pystyy jo pienillä teoilla vähentämään energiankulutusta. Energiatehokkuus on myös osa huoltovarmuutta, koska se parantaa energiaomavaraisuuttamme. Valtiolta avustusta energiaremonttiin Valtio antaa energia-avustuksia remontteihin, jolloin yhä useammalla on taloudellinen mahdollisuus parantaa oman kodin tai taloyhtiön tehokkuutta. Jokainen korjattu rakennus on askel kohti hiilineutraalimpaa Suomea. Lisäksi toimiva sähköistys lisää helppoutta, hyvinvointia ja kiinteistön turvallisuutta. Älykkäät talotekniset ratkaisut kehittyvät vinhaa vauhtia Digitalisaatio ja rakennusautomaatiojärjestelmät tarjoavat valtavat mahdollisuudet kiinteistöalalle. Älykkäät rakennukset ovat kohta keskuudessamme, koska ihmiset haluavat helppoa, turvallista, energiaa säästävää ja vähäpäästöistä elämäntapaa. Parempaa valoa uudella LED-tekniikalla Älykäs teknologia mahdollistaa myös kustannusten, resurssien ja energian säästön infrassa, rakentamisessa ja liikenteessä. Valaistusremontilla saadaan säästöjä käyttökustannuksiin ja parannetaan valaistuksen määrää ja laatua valitsemalla uutta led-tekniikkaa. Uusimalla niin ulko- kuin sisävalaistus säädettäviin ja pitkäikäisiin led-valaisimiin, tilan viihtyisyys paranee ja hiilijalanjälki pienenee. Sivutuotteena positiivinen yrityskuva ja mukavammat työolosuhteet Vähäpäästöisyys ja energiatehokkuus ovatkin nyt yritystenkin liiketoiminnan ytimessä, joten toimitilojen, hallien ja piha-alueiden korjaustarve kannattaa tarkistaa. Oheishyötyjen, kuten asiakastyytyväisyyden, maineen sekä työolosuhteiden paraneminen kannattaa huomioida myös kannattavuustarkasteluissa. Nyt kannattaa investoida aurinkojärjestelmiin ja sähköautojen lataukseen Ajankohtaisia investointikohteita ovat energiatehokkuuden lisäksi myös mm. aurinkosähköjärjestelmät sekä sähköautojen latausasemat. Näidenkään asennus ei katso vuodenaikaa. Hyvä on myös muistaa, että kiinteistön arvo kasvaa energia- ja kustannustehokkuuden myötä.   [su_box title="Neljä syytä tehdä energiaremontti" style="soft" box_color="#eceef0" title_color="#0f0d0d"] Valtio avustaa energiaremontteja Rakennusautomaatiolla saat säästöjä Uudella led-tekniikalla parannat valaistusta samalla kun säästät Vähäpäästöisyys ja energiatehokkuus ovat modernin liiketoiminnan ytimessä [/su_box]